Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfitársaim, szerintetek...

Férfitársaim, szerintetek mire vágynak a nők?

Figyelt kérdés
Sokszor lerágott és elkoptatott csont, de azér megkérdezem. :D Mire vágyhat vajon egy nő? Azon kívül, hogy folyton macsóságot, jóképűséget, BMW-slusszkulcsokat és kötegnyi húszezreseket hozunk fel példának. Mi az, amire valóban benedvesedik egy nő? A kiváló érveléstechnikára? A kiváló manipulációs képességre? A tökéletes külsőre? Mire?
2015. márc. 20. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2%
Rám.
2015. márc. 20. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Pénz, külső, határozottság(folyamatos alázás a férfi részéről)
2015. márc. 20. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Deák Ferire nedvesednek ;)
2015. márc. 20. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Rossmann
2015. márc. 20. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Jó pasikra. Bármit is jelentsen ez:D
2015. márc. 20. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Ezt nem lehet megmondani, mindegyik másra vágyik. A ribik a nagyon jó külsőre, az anyagiasak és felszínesek a sok lóvéra, az átlagos nők többnyire jó humorra és törődésre.

Azt el lehet mondani, hogy ha 185 centi magas vagy, sportos, nagyon jóképű, jó munkád van, kellően sok pénzed, fantasztikus vagy az ágyban, átlagosnál egy kicsivel nagyobb pénisszel, remek humorra, kellő ismeretségi körrel, romantikus, törődő és hűséges vagy, de kellőképp karakán és magabiztos akkor a nők 95%-a a tiéd.

2015. márc. 20. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
mindig annak az ellenkezőjére ami elhagyja a szájukat...
2015. márc. 20. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom de én kezdek belefáradni, hogy mindig kitaláljam a gondolataikat és eleget tegyek a nevetségesen magas elvárásaiknak. Mivel nagyon nehéz megfelelni nekik. Ezért erősen elgondolkodtam, hogy meleg leszek. A saját nememmel olyan rohadt jól szót értek. XD
2015. márc. 20. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Vigyázzon rám, ne hanyagoljon el, szeressen, legyen humora
2015. márc. 20. 22:08
 10/11 anonim válasza:
Bocsi, férfiakhoz szólt a kérdésed, én nő vagyok. Adjon biztonságérzetet, legyen türelmes, törődjön velem, legyen határozott - kb. ezekre vágyom, ezeket várnám el.
2015. márc. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!