Tetszik egy srác, csak nincs bátorságom beszélni vele. Mégis hogyan ismerjem meg? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval,14éves vagyok,a fiú is 14,csak ő eggyel feljebb jár.Szünetekben sokat szemezünk,ha sétálok,általában ő is arrafelé jár stb..Múltkor nagynehezen ráírtam,viszont csak másnap vette észre,és nem írt vissza.Gondoltam arra is,hogy beszélek vele,de nem merek.Egyébként még sosem beszéltem vele.Nem lenne ciki,ha mégegyszer ráírnék?Vagy hogyan jussak el legalább odáig,hogy beszélőviszonyban legyünk?2015. márc. 20. 21:21
1/1 anonim válasza:
próbálkozz veszteni valód nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!