22év feletti szüz lányok merre bujkáltok?
Itt vagyok, drágám!
Vannak... néhányan.
De miért gondolod, hogy pont rád várnak?
Mi olyan különleges benned?
türelmes vagyok,gyengéd.van tapasztalatom szüzekkel..nem gond ha sokat kell várnom rá..
legrövidebb kapcsim 3év volt.
nem bulizom nem iszom nem dohányzom..még egy szar kapcsiban is hüséges voltam..na de ez nem ide tartozna:))
16-os vagyok: ez számomra egy elég felületes, "sablonszöbeg", és egy olyan emberre utal, aki elég nagyra van magával, de hogy mire fel, az nem derül ki... boccs:S
- "türelmes vagyok,gyengéd": ez egy kapcsolatban "alap" - kellene hogy legyen
- "van tapasztalatom szüzekkel" - ezt most "elrettentésnek" szánod, vagy mi? (ki szereti azt hallgatni, hogy már az X-edik, főleg, ha fordítva a másik az első (bár maga a tény nem zavarna, de a "tálalás"... (!))
- "nem gond ha sokat kell várnom rá" - biztos?:) ez nagyon relatív tud lenni
- "legrövidebb kapcsim 3év volt" - irreleváns adat: ha valami nem működik, nem lehet erőltetni, és az már jóval hamarabb kiderül, egy rossz kapcsolatban ragadni nem feltétlenül erény
- "nem bulizom nem iszom nem dohányzom" - ezzel azért messze nem vagy egyedül. Különben is, én sem, de ha igazán szerelmes lennék, elviselném a dohányfüstöt... (Egyszer éppen akkor kérdőjeleztem meg a fellángolásomat valaki iránt, amikor rászóltam, hogy ne dohányozzon - ráadásul nem "évődésből", hanem komolyan zavart :S)
- "még egy szar kapcsiban is hüséges voltam" - ha rossz volt a kapcsolat, miért nem zártad le? A hűség amúgy szintén "alapfelszereltsége" kell(ene), hogy legyen egy kapcsolatnak...
Ne érts félre, ezzel egyáltalán nem akarom kétségbe vonni, hogy értékes / érdekes ember vagy (hiszen nem ismerlek, csak ezt a pár sort láttam). De hányszor hallottam én már ilyen "szöveget" - szinte szóról szóra... és akik elmondták, azok sokban hasonlítottak egymásra... Szóval számomra ez egy kifejezetten ellenszenves "belépő"...
Bár mivel újból és újból "előadják", úgy látszik, mégis van, akinél működik... De 22 felett is? :) Na, ez a millió dolláros kérdés:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!