Hol találhatnám meg a Ted Mosbymat?
Figyelt kérdés
Annyira szeretnék olyan srácot találni, aki ennyire ragaszkodó és édes, de folyton csak szemetekbe sikerül belefutnom, akik az elején teszik a szépet, de aztán kiderül, hogy hazudtak.2015. márc. 20. 09:25
11/17 A kérdező kommentje:
10.: azt inkább nem keresnék :DD
2015. márc. 20. 09:58
12/17 anonim válasza:
Biztos egyszer találsz ilyet, és nem kell félni hogy foglalt lesz, mert a mai világban a rosszfiúk kellenek a csajoknak
Privit is írhatsz :)
13/17 anonim válasza:
Én amúgy nagyon édes vagyok, csak már valaki máshoz ragaszkodom.
14/17 A kérdező kommentje:
12.: nem igaz, hogy minden lánynak a rosszfiúk kellenek. Csak az ilyen lányok hangosabbak és feltűnőbbek általában, ők jobban szem előtt vannak és ezért látszik így.
2015. márc. 20. 10:04
15/17 anonim válasza:
#12-es vagyok írhatsz privit ha szeretnél ismerkedni én a rendes emberek közé tartozok
16/17 anonim válasza:
Kérdező te mit tudsz nyújtani egy ilyen srácnak?
17/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom magasztalni magamat, mert nekem is elég sok hibám van (hajaj... :)). De azt hiszem, figyelmes vagyok, jó beszélgetőtárs- mikor már fel tudok oldódni-, viszonylag értelmesnek tartom magam, nem szeretem, ha valaki ki akarja fizetni a dolgaim, nem vagyok haszonleső és másokat kihasználó. Szeretem az egyenességet és én is ilyen vagyok. Ha valami problémám van a másikkal, azt őszintén a szemébe mondom és próbálok megoldást találni. Nem fogom soha megcsalni és másokkal kavarni a háta mögött: ha nem működik, vagy megbeszéljük, vagy békével szakítunk. Ragaszkodó vagyok, de nem levakarhatatlan, meghagyom a személyes teret és arra nekem is szükségem van. De ugyanúgy arra is, hogy mindent megosszunk a másikkal és törődjünk vele.
2015. márc. 20. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!