Elegem lett a férfiakból. Úgy döntöttem ezentul csak lányokkal kezdek. Tippek hol találok?
Egyszerűen nem találok egy olyan srácot aki intelligens és felnézhetek rá. Pedig nekem erre lenne szükségem, hogy elismerjem a dominanciáját, de mivel ilyennel nem találkoztam így megpróbálnék lányokkal ismerkedni. Csak nem tudom hogyan. Ötletek?
Előre is köszönöm egy elkeseredett lány
Én szívesen lennék hetero.
Cserélünk?
Ne aggódj csajszi,a többi lánynak sem tudunk megfelelni:(
Ha végiggondolom nem lehet minden férfi Rambó,titkosügynök,barneystinson,gazdag,miniszterelnök,magabiztos,swag,NAGYONNAGYONFIGYELMES,jamesbond,katona,idegenvezető,állatbarát,legyen 50 centis farka,80 kockája a hasán o.O,MÉG ENNÉL IS IZMOSABB...200-as ikúlyú ._. , superman,egy nagyon hosszú nap után romantikázzunk,minden nap találjunk ki valamit amivel lepjük meg a lányt. Hmmmm mondjuk nem is olyan nehéz megütni ezt a szintet... Holnaptól el is kezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!