Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elegem lett a férfiakból. Úgy...

Elegem lett a férfiakból. Úgy döntöttem ezentul csak lányokkal kezdek. Tippek hol találok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem találok egy olyan srácot aki intelligens és felnézhetek rá. Pedig nekem erre lenne szükségem, hogy elismerjem a dominanciáját, de mivel ilyennel nem találkoztam így megpróbálnék lányokkal ismerkedni. Csak nem tudom hogyan. Ötletek?

Előre is köszönöm egy elkeseredett lány

2015. márc. 19. 23:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
szija. én is így érzem, ha gondolod rám írhatsz. puszi.
2015. márc. 19. 23:19
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Ez amúgy érdekes. most akkor behisztizel és lányt keresel. Érzel is valami vonzalmat a lányok iránt vagy csak most elkeseredésedben ezt a megoldást találnád jónak?
2015. márc. 19. 23:20
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

Ha kirúgom a térded, egyrészt bizonyítom, hogy domináns vagyok, valamint mivel térdre rogytál, fel is nézhetsz rám, mert mást már nem tudsz. Ja de, ha már ott vagy, le is szophatnál.

Mert domináns lányból aztán tényleg rengeteget fogsz találni, te ökör.

2015. márc. 19. 23:23
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

Fogalmatok sincs mit jelent domináns...

Idióták...

A kérdező tanácsokat vár.

Ha nincs tanácsod és nem vagy "intelligens", csak egy idióta aki a saját nyelvének szavaival nincs tisztában és agressziózni akar dominálás helyett az mi a grácsomért ír?????? -.-"

2015. márc. 19. 23:40
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Mondod ezt úgy, hogy nem létező szavakat használsz, ráadásul tiéd sem volt segítő szándékú. Bújj be a takaród alá, hátha hasznodra válik.
2015. márc. 19. 23:48
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
#14 ahogy mondja :) eleg ostobak vagytok paran :) 22/f bp
2015. márc. 19. 23:48
 17/24 A kérdező kommentje:

Utolsó nagyon köszönöm!

Már eddig is vonzottak a lányok csak nem találkoztam még olyannal aki kapcsolatot is akar.

Továbbá nem azt akarom, hogy egy férfi agresszívan viselkedjen velem, hanem azt, hogy legyen tartása, önbizalma és esze. Illetve ne az legyen, hogy még azelőtt bocsánatot kér, Mielőtt még probléma lenne valamiből.

2015. márc. 19. 23:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés rendesen bűzlik a kamuszagtól. 1. Egy lány bármikor és bárhol feltalálja magát, ha lányok között kell ismerkednie. Egy új társaságban a lányok nagyon hamar megtalálják egymást, és alig negyed órán belül már együtt csicseregnek. 2. Egy férfiban csalódott nő nem fog homokossá válni. A "korábban is érdekeltek a lányok" duma meg csak egy utólagos önkönnyítés, kimagyarázás. 3. Intelligens férfit keres, akire felnézhet, de az a férfi ne domináljon. Ha egy kapcsolatban az egyik fél felnéz a másikra, akkor nem dominanciáról van szó? Fail! 4. "Elegem lett a férfiakból!" Ezt úgy kell érteni, hogy a kérdező nem jött be a kiválasztott alfahímnek, így sajnos dobva lett. Rögtön elege is lett csórikámnak a komplett férfinemből. 5. És akkor a saját véleményem: egy újabb kérdés, amit megint egy trollkodó hülyegyerek rakott ki, aki egyik nap egy 16 éves fruska, másik nap meg egy 28 éves nő szerepébe bújik, és így tengeti mindennapjait, hogy különféle nézőpontokból rakosgatja ki a kérdéseit egy-egy szerepbe képzelve önmagát.
2015. márc. 20. 00:20
 19/24 A kérdező kommentje:

Ez is egy vélemény.

Ellenben azt írtam, hogy a szeretném elismerni a dominanciáját tehát, hogy jogosnak érezzem, hogy a domináns.

Illetve nem tudok csacsogni lányokkal. Foggalmam sincs, hogy nyissak egy lány felé úgy, hogy abból kapcsolat legyen. Nem ismerek nem hetero lányokat és ha eljárok társasággal akkor ott általában én vagyok az egyetlen lány. Valamint nem dobott csipcsup indokkal senki sem. A szituáció szimplán annyi, hogy nem találok a mai világban egy intelligens fiút a környezetemben aki nem pipogya.

2015. márc. 20. 00:32
 20/24 Bence_ ***** válasza:

Hol kerestél?

Esetleg a mintavételi eljárásod rossz?

2015. márc. 20. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!