Elegem lett a férfiakból. Úgy döntöttem ezentul csak lányokkal kezdek. Tippek hol találok?
Egyszerűen nem találok egy olyan srácot aki intelligens és felnézhetek rá. Pedig nekem erre lenne szükségem, hogy elismerjem a dominanciáját, de mivel ilyennel nem találkoztam így megpróbálnék lányokkal ismerkedni. Csak nem tudom hogyan. Ötletek?
Előre is köszönöm egy elkeseredett lány
Ha kirúgom a térded, egyrészt bizonyítom, hogy domináns vagyok, valamint mivel térdre rogytál, fel is nézhetsz rám, mert mást már nem tudsz. Ja de, ha már ott vagy, le is szophatnál.
Mert domináns lányból aztán tényleg rengeteget fogsz találni, te ökör.
Fogalmatok sincs mit jelent domináns...
Idióták...
A kérdező tanácsokat vár.
Ha nincs tanácsod és nem vagy "intelligens", csak egy idióta aki a saját nyelvének szavaival nincs tisztában és agressziózni akar dominálás helyett az mi a grácsomért ír?????? -.-"
Utolsó nagyon köszönöm!
Már eddig is vonzottak a lányok csak nem találkoztam még olyannal aki kapcsolatot is akar.
Továbbá nem azt akarom, hogy egy férfi agresszívan viselkedjen velem, hanem azt, hogy legyen tartása, önbizalma és esze. Illetve ne az legyen, hogy még azelőtt bocsánatot kér, Mielőtt még probléma lenne valamiből.
Ez is egy vélemény.
Ellenben azt írtam, hogy a szeretném elismerni a dominanciáját tehát, hogy jogosnak érezzem, hogy a domináns.
Illetve nem tudok csacsogni lányokkal. Foggalmam sincs, hogy nyissak egy lány felé úgy, hogy abból kapcsolat legyen. Nem ismerek nem hetero lányokat és ha eljárok társasággal akkor ott általában én vagyok az egyetlen lány. Valamint nem dobott csipcsup indokkal senki sem. A szituáció szimplán annyi, hogy nem találok a mai világban egy intelligens fiút a környezetemben aki nem pipogya.
Hol kerestél?
Esetleg a mintavételi eljárásod rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!