Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés, hogyan?

Ismerkedés, hogyan?

Figyelt kérdés
Nem rég láttam egy lányt, és felvettem itt Facebookon is... tetszik nekem de egy szót nem váltottunk életünkben. Hogyan tudnék beszélgetni vele? Mert addig megvagyok én is, hogy szia -szia -Hogy vagy? -Jól és te? -Én is köszi. És ilyenkor vége lenne a hangulatnak.. tehát milyen tippeket tudnátok adni az iránt, hogy milyen témával kapcsolatban tudnék egy ilyen lánnyal beszélgetni? -Köszönöm.

2015. márc. 19. 17:43
 1/6 anonim válasza:

kerdezd meg hogy mit szeret csinalni, dicserd meg a profilkepet. :)

sok sikert

2015. márc. 19. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nem rossz ötlet, csak nem furi egy kicsit, hogy egy idegen srác, csak így rá ír, hogy szép meg minden? Az nem túl rámászós?
2015. márc. 19. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha visszajelölt, akkor már félsiker. Írd a z igazad, hogy tetszik neked. Kérdezz rá, hogy mi a hobbija, vagy, hogy mit szeret csinálni...
2015. márc. 19. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudakold meg mi érdekli és kérdezd arról. A másik érdeklődési körével, munkájával, hobbijával mindig be lehet indítani egy témát. Ha ettől nem lazultok el (mert ha kölcsönös egyébként a szimpátia akkor nyilván azért nem juttok tovább) és továbbra is megragad a beszélgetés, akkor még max 1-2 meg lehet uezt próbálni és ha azután sem, akkor kár a gőzért.

Tehát a lényeg kérdezd érdeklődéséről, munkájáról, .... stb.

2015. márc. 19. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

ehhez komolyan ennyire tanácstalannak kell lenni hol éltél eddig szatyorban?? Nem tanították meg a szüleid vagy láttad valahol?

Ne haragudj de ehhez nagyon életképtelennek kell lenni

2015. márc. 19. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen életképtelenség, csak nem akarok nagy hülyeséget csinálni ezért fordultam hozzátok. :)
2015. márc. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!