Nem voltam ezzel tolakodó?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedek egy külföldi férfival. Ő most odahaza van, de minden nap beszélünk, mióta itt Mo.-n megismerkedtünk. Már lebeszéltük, hogy nemsokára utazom is ki hozzá. Ma épp azt írta délelőtt, hogy a szüleinél van családi ebéden. Később, mikor befejeztük a beszélgetést, annyit írtam kedvességből, hogy üdvözlöm a szüleit. Most azon kattogok, hogy ezt lehet nem kellett volna inkább? Lehet, hogy még nem is említett meg nekik... Nem szeretnék nyomulósnak tűnni, csak udvarias akartam lenni. Nem szeretném azt az érzést kelteni a pasiban, hogy már most bratyizni szeretnék "anyósékkal".2015. márc. 19. 15:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem különösebben érdekli. A férfiak nem szoktak mindenbe beleképzelni dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Ezt tőle kell megkérdezned és vele kell megbeszélned, ha kapcsolatot akarsz vele. De nekem nem tetszene, ha valaki olyat üdvözöl, akit nem is ismer.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, most nyilván nem fogom tőle megkérdezni, hogy figyelj már, nem gáz-e, hogy üdvözöltem a szüleidet ismeretlenül..? Azért kérdeztem itt.
2015. márc. 19. 16:20
4/5 anonim válasza:
"Már lebeszéltük, hogy nemsokára utazom is ki hozzá."
Ebben az esetben nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké, de anyukáékkal még nem szeretnék találkozni, az nagyon korai lenne. Csak kedves akartam lenni, azért írtam, hogy helló anyukádéknak, amikor írta a pasi, hogy épp náluk van :) Nem akarom, hogy azt higgye, már ilyen hamar bele akarom mászni a családjába.
2015. márc. 19. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!