Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megbeszéltük h találkozunk de...

Megbeszéltük h találkozunk de azóta se írt írjak neki én? L/18

Figyelt kérdés

előre is köszönöm :)

Nagyon fontos lenne..

2015. márc. 19. 08:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem kell sajnáltatni, sz.rd le. Minek lenne jó, ha kínkeservesen taliztok, összejöttök, de nem is akar semmit tőled? Neked se jó olyannal lenni, aki nem szeret. Elcsépelt mondat, de tényleg nem ér annyit a fazon, hogy fuss utána.
2015. márc. 19. 08:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani..
2015. márc. 19. 09:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor sajnálkozz. Most jó?
2015. márc. 19. 09:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem sajnálkozzok pont ez az h azt próbálom eldönteni h írjak e vagy se..vki azt mondja h írjak vki meg azt h szórakozik velem..tudom h nekem kéne éreznem mit tegyek de magam se tudom h akaszkodjak rá vagy hagyjam menni.
2015. márc. 19. 09:38
 15/21 anonim ***** válasza:
De épp ez az szerintem, hogy ha már a szimpla beszélgetést is erőltetni kell, az régen rossz. De írj rá, aztán ha legközelebb se ír magától és eszébe se jutsz, meg a talit se hozza fel, akkor felejtős.
2015. márc. 19. 09:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Logika??

Azért mert pinád van te is ember vagy.

Ha akarsz vele beszélni, megbezelni rairsz.

Ha kíváncsi vagy valamire tőle, rairsz.

Agyhalott

2015. márc. 19. 09:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Na de pont ez az h a talit én egyszer se hoztam fel mindig ő mondta meg kérdezgette nekem mikor jó aztán itt mindig megszakad és a tali előtt egy nappal nekem kell basztatni h akkor mizu... Ezért nem érte
2015. márc. 19. 09:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agyhalott köszi a "bókot" csak nem értem h ha ő hozza fel akkor miért nem ír legalább annyit h élek e még...
2015. márc. 19. 09:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Találkozz velem
2015. márc. 19. 09:59
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd.. és inkább talizz velem, mert bennem volna annyi hogy rád irok vagy felhívlak hogy mizu Veled, élsz még? :) de legyél csak olyan amilyen.. ha neked ez jo
2015. márc. 19. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!