Megbeszéltük h találkozunk de azóta se írt írjak neki én? L/18
Figyelt kérdés
előre is köszönöm :)
Nagyon fontos lenne..
2015. márc. 19. 08:24
1/21 anonim válasza:
megbeszéltétek, mit vársz mit írjon? Majd ott találkoztok és kész
2/21 anonim válasza:
Ha nagyon fontos lenne, akkor már írtál volna magadtól is. Egy beszélgetést még megér, hogy nyitsz felé, ha utána is hanyagol, akkor meg nem érdekled annyira, hogy komolyan is gondolja a találkozót.
5/21 A kérdező kommentje:
Mert már találkoztunk régebben mindig ő vetette fel a kérdést de mindig én írtam h mikor meg hol érdemes arra várni h ő írjon? Vagy ha nem akar talizni miért veti fel ha utána szarik bele?
2015. márc. 19. 08:36
6/21 anonim válasza:
Velem is rengetegszer előfordult már, hogy "Ok, majd találkozunk!", aztán sose volt majd. Ha nincs konkrét időpont megbeszélve, csak "majd", "valamikor", "jövőhéten egyeztetünk", akkor csak lerázni akart.
7/21 anonim válasza:
"Vagy ha nem akar talizni miért veti fel ha utána szarik bele?" Ezt csak ő tudja. Kérdezd meg tőle. Legyél NŐ és beszéld meg vele a dolgokat. Látom nem tiszta a ti "kapcsolatotok", látszik te többet akarsz tőle. Beszélgess vele írj rá.
8/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta péntek suli után de mondtam h majd megbeszéljük h h legyen pontosan..igen egy ideje többet szeretnék de félek csak szórakozik velem vagy nem tudom csak bem tiszta h miért hív el ha nem is akar talizni
2015. márc. 19. 08:44
9/21 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, nem írtam rá. Egyszer már arrébbrakatta a talit, nem beszéltük meg pontosan az időpontot de azóta nem is írt, én meg nem fogok ráakaszkodni, ha fontos vagyok, akkor ír úgyis. Ha nem, akkor meg minek idegeskedjek rajta...
10/21 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem akarok rányomulni én se mert olyan mintha csak nekem lenne fontos azt akarom h én legyek fontos neki és írjon rám de ha meg nem fog akkor sajnáltathatom magam
2015. márc. 19. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!