Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megbeszéltük h találkozunk de...

Megbeszéltük h találkozunk de azóta se írt írjak neki én? L/18

Figyelt kérdés

előre is köszönöm :)

Nagyon fontos lenne..

2015. márc. 19. 08:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
megbeszéltétek, mit vársz mit írjon? Majd ott találkoztok és kész
2015. márc. 19. 08:31
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fontos lenne, akkor már írtál volna magadtól is. Egy beszélgetést még megér, hogy nyitsz felé, ha utána is hanyagol, akkor meg nem érdekled annyira, hogy komolyan is gondolja a találkozót.
2015. márc. 19. 08:31
 3/21 anonim ***** válasza:
Mire vársz? Írj neki!
2015. márc. 19. 08:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz ráírni?
2015. márc. 19. 08:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Mert már találkoztunk régebben mindig ő vetette fel a kérdést de mindig én írtam h mikor meg hol érdemes arra várni h ő írjon? Vagy ha nem akar talizni miért veti fel ha utána szarik bele?
2015. márc. 19. 08:36
 6/21 anonim ***** válasza:
Velem is rengetegszer előfordult már, hogy "Ok, majd találkozunk!", aztán sose volt majd. Ha nincs konkrét időpont megbeszélve, csak "majd", "valamikor", "jövőhéten egyeztetünk", akkor csak lerázni akart.
2015. márc. 19. 08:39
 7/21 anonim ***** válasza:
"Vagy ha nem akar talizni miért veti fel ha utána szarik bele?" Ezt csak ő tudja. Kérdezd meg tőle. Legyél NŐ és beszéld meg vele a dolgokat. Látom nem tiszta a ti "kapcsolatotok", látszik te többet akarsz tőle. Beszélgess vele írj rá.
2015. márc. 19. 08:40
 8/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta péntek suli után de mondtam h majd megbeszéljük h h legyen pontosan..igen egy ideje többet szeretnék de félek csak szórakozik velem vagy nem tudom csak bem tiszta h miért hív el ha nem is akar talizni
2015. márc. 19. 08:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, nem írtam rá. Egyszer már arrébbrakatta a talit, nem beszéltük meg pontosan az időpontot de azóta nem is írt, én meg nem fogok ráakaszkodni, ha fontos vagyok, akkor ír úgyis. Ha nem, akkor meg minek idegeskedjek rajta...
2015. márc. 19. 08:45
 10/21 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem akarok rányomulni én se mert olyan mintha csak nekem lenne fontos azt akarom h én legyek fontos neki és írjon rám de ha meg nem fog akkor sajnáltathatom magam
2015. márc. 19. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!