2/4 anonim válasza:
Volt hogy megtetszett nem emo is. :D
3/4 A kérdező kommentje:
De h nagy altalanossagban? :$
2015. márc. 20. 21:19
4/4 anonim válasza:
Én pont ma láttam egy eszméletlen jó srácot! A sötét haj mondjuk nálam alap, a szőkét egyáltalán nem bírom, se a világos hajszínt, de senkin. Nem tetszik egyszerűen. :/
De a srác úgy volt kb 175-180 centi magas, fekete csőnadrág, fekete alapon fehér feliratú pulóver, fekete haj, kicsit hosszabb féle (nem vállig érő, vagy ilyesmi, csak az átlag rövidnél picit hosszabb). Se nem páwa, se nem emo, se nem rocker így kinézetileg. De képes voltam egész úton fél szemmel bámulni. :)
Na meg, van egy másik srác, akit nagyon kedvelek, ő amerikai focis, úgy 180 centis, fekete rövid haj, de full átlagos kinézetű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!