Lányok szerintetek csak szexet vagy többet is akarhat?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már lassan egy hete minden nap beszélünk virtuálisan.Közös tulajdonságokra, álláspontokra derítettünk fényt. Igaz volt egy feszült pont amikor kiderült, hogy nem él egyedül.Bocsánatkérés mellett jeleztem neki, hogy ennek ellenére még mindig szeretném.A lány a mostani párjával több mint 10 év alatt többször szétmentek már.Volt már hogy ugyanabban a pillanatban ugyanazt akartuk megkérdezni egymástól. Az első beszélgetéseinktől nézve kölcsönös az egymás iránti érdeklődés,érzés
Miután megadta a számát kicsivel később elmondtam neki hogy igen ő az és hogy meg kell ismernem, válaszul azt mondta hogy ő is többször ránézett a telefonjára.
Miből tudhatom meg hogy komolyabb szándékai lennének felém mint csupán szex?
2015. márc. 18. 06:18
1/4 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem egy helyre jártunk általános suliba és most osztálytalálkozóra készülünk.
2015. márc. 18. 06:20
2/4 anonim válasza:
Ember! Többször ránézett a telójára!
3/4 anonim válasza:
ha ebből nem vonod le, hogy többet akar akkor szerintem gondjaid vannak
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindössze csak megerősítésre volt szükségem, mert érzem hogy ez nem véletlen.
2015. márc. 18. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!