Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért érzem úgy, hogy minden...

Miért érzem úgy, hogy minden egyes perc az életemből elpazarolt idő, amíg nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 20:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindig figyelemmel kísértem a körülöttem lévőknek a kapcsolatait, volt és van 1-2 példaértékű, de a többség szörnyű volt és kiábrándító. Amikor szenvedtek, hálát adtam az égnek hogy belegondolni se tudok milyen szarul érezhetik magukat, és igazából nem is érdekelt hogy van-e barátnőm vagy nincs. Egy éve viszont egyre jobban erősödik bennem egy hiányérzet.
2015. márc. 17. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Én mondhatni tudatosan kerültem a kapcsolatot. Örültem, hogy nem volt senkim, mert tudtam arra kmcemtrálni, ami nagyn érdekelt. Nálam kb fél éve "jelentkezett" a dolog. Hiába vannak barátaim, rendkívül egyedül érzem magam. Lánnyal kb 5 éve nem beszéltem. Egyszerűen nnyira hiányzik, hogy nem tudok normálisan figyelni semmi másra. Edzésen viszont még keményebben edzek, valamiért hajt ez az érzés, jó is, de rendkívül kellemetlen érzés is.

Nagyon hiányzik egy leányzó az életemből,na!

2015. márc. 17. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Hany eves vagx?
2015. márc. 17. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem írni, 20 vagyok.
2015. márc. 17. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!