Miért érzem úgy, hogy minden egyes perc az életemből elpazarolt idő, amíg nem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 20:15
2/14 anonim válasza:
Mert buta vagy es nem latod elore, hogy ki fogod sajatitani a not es kibirhatatlan leszel, mert egy percet sem fogsz tudni kibirni nelkule... kettesben magaddal...
3/14 anonim válasza:
Túl értékeled a nőket, meg a kapcsolatokat.
4/14 A kérdező kommentje:
#2 Szeretek egyedül lenni, és igényem is van rá, de már kissé unom. Nem az, hogy nincsenek barátaim, mert vannak és találkozunk is.
2015. márc. 17. 20:24
5/14 Chone válasza:
Majd jön ha jönnie kell, nem kell erőltetni, de ha egyszer eljön, akkor te leszel a legboldogabb, feltéve, ha az igazit találod meg.
6/14 A kérdező kommentje:
Komolyan akkor vagyok a legboldogabb, amikor arra gondolok hogy majd milyen boldog leszek, de ezt az érzést csak néha fogom meg és egy tized mp-ig tart. :(
2015. márc. 17. 20:26
7/14 anonim válasza:
Ugy legyen!
de lenyegeben eletcelnak tuzol ki egy olyan dolgot ami.... nehez ezt leirni, de borzalmasan nagyot fogsz csalodni az eletben es a parodban is, ha barmi bokme o szembejon majd a kapcsolatodban (majd ha lesz)
elpazarolt perc amikor nincs baratnod? Miert, most nem elsz? Miben lesz az mas? Ird le!
8/14 A kérdező kommentje:
Életcél hát persze, mivel szeretnék majd családot. Hogy legyen mellettem, és én ő mellette, és rengeteg közös program, minél jobban megismerjük és megszeressük egymást.
2015. márc. 17. 20:31
9/14 anonim válasza:
Ugyan így érzek én is. Régen részben diret kerüem a kapcsolatokat, de most aznte megőrülök, hohy nincs senkim. Ok barátk vannak, de az teljesen más...
10/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Kicsit sok az elírás, mobilról vagyok.
Nagyon rossz egyedül lenni és látni a párokat az utcán. Teljesen lelomboz...
21 éves vagyok, de még nem sikerült a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!