Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, melyiket szeretitek...

Csajok, melyiket szeretitek leginkább? Ha egy pasi utánatok fütyül, vagy csak nagyon bámul, vagy ha épp oda-oda les (ez elég tutyi-mutyi jellem)

Figyelt kérdés
Én a fütyülős vagyok, és már 1-2 csaj barátnőm mondta, hogy ez nem mindenkinek imponál. Kapjátok be, gondoltam, de mi van, ha mégis igazuk van??? Lehet hogy emiatt nem viszonozzák lovagias hódolatomat?

#füttykoncert #nyálas bámulás #bambán sandítás
2015. márc. 17. 16:45
1 2
 11/16 anonim válasza:

ha e közül a három közül lehet választani akkor...

hmm...

oda-oda les talán

én a fütyülést azért nem szeretem mert:

1.az utcán ha sokan vannak nem tudják az emberek hogy az a gyerek kinek fütyül (sok ember előtt meg sztem nem jó fütyülni, és talán akkor mindenki a lányt nézi aki ettől zavarba jön)

2.ha úgy fütyül hogy a haverjaival van (vagy a haverjai közül még 1-2-en fütyülnek)

3.es igaz amit irtak hogy "nem vagyunk kutyák"

A bámulás idegesítő,és zavaró.

Azt szeretem ha pl hazafele megyek suliból akkor ranezek egy fiura es o is ram vagy

a suliba kb 10-szer ranezek a fiura es o is ram...

de nem bamul

2015. márc. 17. 18:22
 12/16 anonim válasza:
100%
Hát a fütyülés semmiképpen sem befutó szerintem. De a bámulás sem. Ha valakinek tetszem akkor a legférfiasabb dolog ha rám néz oda jön és megbeszélünk egy találkát. Így nem tartozik az egész utcára a reakcióm és nem vagyok kutyának nézve sem.Ezen kívül a srácnak sem ciki ha esetleg nemleges a válasz.
2015. márc. 18. 19:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Ti töketlenek vagytok mind!

Én ha fütyülök egy csaj után, azt az utca tudja, hogy kinek szólt, nyilván nem egy kib*szott kutyának, hanem annak, akit mind a 30-an megbámultunk....

Odasündörögni mert azért gáz, mert ha elküld, lesz*rom hogy mások is hallják, de mindig visszavágok valamivel, így nem zavar, ha éppen mások is hallják.

Aki másokkal törődik az nem él igazán, soha, nem is élt!!!

2015. márc. 20. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Te egy utolsó paraszt vagy ember, de sohasem fogod belátni.
2015. márc. 21. 14:52
 15/16 anonim válasza:

azt irtad toketlenek vagyunk...

...jo hogy.

more nem vagyok fiu,vagy annak nezel?

az uccsonak aki irt igaza volt...

2015. márc. 26. 14:20
 16/16 anonim válasza:
100%

"Aki másokkal törődik az nem él igazán,sőt nem is él"

másokkal törődni fontos dolog,a szereteted is így tudod kimutatni,

hogy törődsz pl.a barátnőddel. vagy te lesz*rsz mindenkit? a szüleidet is?a barátaidat?testvereidet?

2015. márc. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!