Csajok, melyiket szeretitek leginkább? Ha egy pasi utánatok fütyül, vagy csak nagyon bámul, vagy ha épp oda-oda les (ez elég tutyi-mutyi jellem)
Figyelt kérdés
Én a fütyülős vagyok, és már 1-2 csaj barátnőm mondta, hogy ez nem mindenkinek imponál. Kapjátok be, gondoltam, de mi van, ha mégis igazuk van??? Lehet hogy emiatt nem viszonozzák lovagias hódolatomat?2015. márc. 17. 16:45
1/16 anonim válasza:
A fütyülgetés inkább parasztság, mint "lovagias hódolat".
2/16 A kérdező kommentje:
Miért, kifejezem nyíltan, mindenki előtt, nem kertelek, hogy őt bizony meg... :DD
2015. márc. 17. 16:47
3/16 A kérdező kommentje:
Ez a legtisztább módja, jobb, mint a "hány óra? jössz d*gni?"
2015. márc. 17. 16:49
4/16 anonim válasza:
Szerintem is eleg parasztos dolog a futyules.
5/16 anonim válasza:
Haha :D Hár nem tudom, nekem imponálna, hogyha egy normális, helyes fiú utánam fütyülne :D lehet, hogyha vicces kedvemben lennék, még vissza is fütyülnék ;) :D 18/L
6/16 anonim válasza:
Irtózatosan gáz a fütyülés, én egyből leírnám a csávót.
7/16 anonim válasza:
Szerintem a fütyülés még mindig jobb, mintha csak oda oda pillantgatna :D A szüzies viselkedés, és a szemezgetés a lányok dolga, amelyik fiú így akarna velem flörtölni, az nem érdekelne. Pasik vagytok, szőrösek, és barmok, de szeretünk titeket, szóval fütyülgessetek nyugodtan :) de ha egy poénnal indítotok, az sem lenne rossz :D
8/16 anonim válasza:
Nekem az imponál amikor odajön és meghív egy kávéra, vagy sörre vagy bármire, ami mellé leülhetünk és megismerhetjük a másikat.
9/16 anonim válasza:
Biztos sok lány van akinek tetszik, de szerintem a többségüket zavarja.
Ha jól tudom a kutyáknak is szoktak fütyülni, és nem sok lány szereti, ha annak nézik.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ez a fütyülés tényleg olyan, mintha kutyának szólna vele az ember.. Rögtön leírom az ilyeneket, hisz ha valaki tetszik vagy jól néz ki, mégiscsak van két szép lábad, oda lehet hozzá menni, megszólítani, maximum elutasít.. De ha mégse, azért mégis többre mész vele mintha fütyülnél utána, mert biztos nem ő fog odamenni hozzád, hogy: "Hé, hallottam, hogy rám fütyültél..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!