Van itt animés, j - rockos, yaois csajszi, aki úgyszint lányokkal ismerkedne, kapcsolat céljából? 20L
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 10:55
11/12 A kérdező kommentje:
Egész életemben azt hittem, hogy nincs olyan ember, aki úgy írja hogy ' ojan '. Pedig van. Pont úgy, mint a yaoista nők. Bár őszinte legyek? A yaoi ( avagy SHOUJOOOO ) 98%ban nőknek készült. xD
10es, olyan aranyos vagy, hogy írtál újra ~TuT~ Nem hittem volna, hogy bárki elolvassa, amit levakartam fentebb. xD Nos, nekem az egész Inuyasha animéről nincs jó véleményem sajnos >p Sango, Sesshomaru, Yaken, ... mmm, úgy emlékszem, ők voltak azok, akike t kedveltem >u<
2015. márc. 30. 12:23
12/12 anonim válasza:
Tessék még van pár:
Akatsuki no Yona, nem kertelek az elején egy elkényeztetett, hisztis P*csa.De később egy elég erős lány.
Black Lagoon. Na itt azért van pár jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!