Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt animés, j - rockos,...

Van itt animés, j - rockos, yaois csajszi, aki úgyszint lányokkal ismerkedne, kapcsolat céljából? 20L

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
százával, itt tolonganak..
2015. márc. 17. 10:57
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
de várj a yaoi nem az ahol két pasi szerelmes egymásba meg csókolóznak? o.O te meg leszbikus vagy?! nekem ez most sok pedig én meg meleg vagyok :D
2015. márc. 17. 10:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem, az még csak a shounen - ai! :D :P A yaoiban van "akció is " ˇuˇ

Másfelől, nem tűntettem fel az orientáltságomat. De egyébként, pánszexuális vagyok, volt már fiú párom, és volt már nő nemű párom is.

Emellett szerepjátékozom is, és animét is lesek, és bekell, hogy valljam neked, olyan szinten elcseszettek, elcsépeltek a női karakterek, hogy a hajam égnek áll tőlük. :<

2015. márc. 17. 11:03
 4/12 Mokyu! ***** válasza:
Pedig én imádom a tsundere meg loli karaktereket
2015. márc. 17. 11:40
 5/12 A kérdező kommentje:
A tsunderék elég általánosak, sajnos tömegével kerülnek vágólapra az ilyen karakterek, nem csak shoujou, de shounen animékben, mangákban is, se hentait, se yurit, se yaoit nem kímélve. Na, az ilyen tsundere karakterektől kitudok futni a világból! xD Jó, bevallom, van néhány aranyos tsundere, akire még illik is a szerep, de a nagyrészt elcsépelt, eltúlzott, idegesítő, semmirekellő karakterek.
2015. márc. 17. 12:08
 6/12 anonim válasza:

Te most barátkozni akarsz vagy szerelmet keresel?

Egyet értek veled. Én bírom a yanderét, de ez elég "hímsoviniszta" karakter.

Tán kuudere, dandere...

Az lenne a legjobb ha nem sablonok lennének, hanem értelmes, összetettek!

Néhány jobb:

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Skip Beat! (manga!)

Inuyasha (Kagome jó, a többiről inkább ne beszéljünk.)

2015. márc. 18. 19:44
 7/12 anonim válasza:

És hozzá tenném, hogy a tsundere általában csak úgy viselkedik és csak néha van háttér mögötte.

Míg a többieknél ez ritka. Nekik mégha sablonos is meg van az oka, miért viselkednek úgy.

2015. márc. 19. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Minden müködő kapcsolat alapja a barátság, ez csak természetes. A szerelem csak alakul egyről - a kettőre, előbb szükséges, hogy megismerjük 1mást, kialakuljon a bizalom, vele együtt a komminukáció is. Nyilván elkell telnie x időnek, hogy ezek a dolgok helyén legyenek. Hogy onnanstól kialakul - e szerelem, vagy sem, nem egyéni döntés. Jól kikerültem a választ, ugye? :D Párt keresek, de ha megreked néhány újonnan szerzett kapcsolat a barátság szintjén, abból sem fogok problémát csinánli.

No, az általad említett animékből sajnos, nem sajnos, csak az Inuyashát ismerem. Ebben igazat adok neked, Kagome egy talpraesett, határozott csajszi, akibe szorult nőiesség is. Igaz, ritka régen láttam már az animét, de úgy emlékszem, Sango sem a tsunderék sorába sorolható, sőt! -u- Értékelem, hogy 'harcos' lány, TELJES szerelésben. ( Tehát nincs kint a két keble, a mellkasa , a gyomra, a hasa, a feneke, a combjai, ... brr -u- )

Akik most így hirtelenjében eszembe jutott, mint értékelhető női karakterek, azok :

- Psycho Pass - Tsunemori Akane. Már külsőre sem az a tipikus szép lyány. Megvan a maga határozottsága, önbizalma, de még sem a nagypofájú egyének közé tartozik. Érzelmes, de! Kordában tudja tartani érzéseit. Éreszhető, hogy szereti, és vágyik is Kougamira ( No perse, nem rögtön az első nap után ), de semmi dráma, semmi feltűnősség, nyomulás, szendeszűzesség. Jelen vannak az érzelmei, de szépen elvannak oszlatva, ott lebegnek a háttérben. Ééés! Ami még nagyon is értékelhető, hogy húzza a szotrit :3 ( Ahogy főszereplőtől elvárható ( lenne )

- Mekakucity actors - Tsubomi Kido. Úgyszint nagykedvencem, női szereplők közül. Az animében pont ő kapta a "láthatatlanságot". Nem kapkodnak utána a férfiak nyálat csorgatva, nem szerelmes belé minden hímtag, nem néz rá csillogó szemekkel minden nőstény. De! Akik ismerik, mind szeretik őt. És ez így pont jó. Nem harsány, nem feltűnősködik, nem nyavalyog, ellenben a nőitársaival szemben. Úgy vélem, Kido is jól van összerakva. Megvan a maga indoka arra, hogy miért olyan személyiségű, amilyen.

- Suki iite na yo - Tachibana Mei. Ebben az animében a sztori ugyanúgy tetszett, mint a szereplők. Szépen bemutatja a maga nyelvezetén, hogy az emberek bizony nem tökéletessek, minden felület törhető.

Mei viszont nem egy könnyű eset, ezt pedig nagyon is értékelem benne! Igaz, megvan a maga oka rá, ami elég reális, két lábon álló indok.

- NANA - Oosaki Nana. Az anime világból nagy kedvencem, mint női szereplő. x) Elfogult vagyok vele szemben, nem is igazán tudom, mit írhatnék róla xD ... Max szajkóznám ugyanazt, mint fentebb, viszont! Ő elüt személyiségre a többitől, de! Egyáltalán nem rossz, értékelhetetlen irányba, sőt! Nana harsány, rapszodikus jellemnek örvendhet, megvan a maga önbizalma, ettől függetlenül még sem egy elszállt karakter. Megvannak a maga kis problémái, amik megállják a helyüket a világban, de nem traktál vele mást, illetve nem ez a főmozgató rúgója a kapcsolataiban.

Na, még egy utolsót megemlítek itt xD ... Durarara! Celty Sturluson ... Róla szerintem nem kell sokat beszélnem :"D Még is, nagyon szeretem őt. ~

2015. márc. 23. 11:21
 9/12 anonim válasza:
Egész életemben azt hitem nincs ojan ember aki nő és szereti a yaoit
2015. márc. 27. 17:14
 10/12 anonim válasza:

Pedig vannak vagy ezrével...

Én Inuyasha alatt nem pont Sangora gondoltam, hanem a döntésképtelen Inuyashára és a világ leggonoszabb, legalávalóbb nőjére Kykiora.(igen gyűlölöm.)

2015. márc. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!