Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leteznek kulonleges emberek?...

Leteznek kulonleges emberek? Nincs ekezetem, bocsanat.

Figyelt kérdés

ugy ertem vannak ilyen emberek, akikkel, ha csak par percet beszelek is, de erzem, hogy nem tucatemberek, hanem valahogy masok. letezik ez, hogy nehany ember ertekesebb a tobbinel, igy jobban megertik egymast? vagy ez csak egy affele szexualis vonzas, es naiv vagyok? a legtobb ember tul sablonnak tunik nekem, orulok ha egy 50 fos tarsasagbol egyre azt tudom mondani, hogy igen, latok benne valamit, ami meg talan erdekel is.

ertelmi sznob lennek? mert az istenre eskuszom nem kinezet alapjan itelkezem.

20/L

2015. márc. 17. 03:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Azt mondják okosok hogy mindenki annak az öt embernek az átlaga, akivel a legtöbb időt tölti."

És az ötből a legjobb? És neki a legjobbja? És neki? Ki tudja, az akárhanyadik már lehet, hogy Istennel bulizgat? :D

Elárulom: a legjobbak általában nem másoktól függően lesznek jók.

2015. márc. 17. 14:20
 22/24 anonim válasza:
0%
Vannak. Akik használnak ékezeteket.
2015. márc. 17. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen emberek. Mások a meglátásaik, és ezt nem is titkolják. Én sem szerettem soha folyásiránt gondolkodni, talán ennek is volt köszönhető, hogy mindig sikerem volt a nőknél.
2015. márc. 18. 12:56
 24/24 ekvinitus válasza:
Egyrész nyugodtan ítélkezz kinézet alapján is, másrészt te az átlagosnál okosabb lány vagy (bocsánat átlag lányok) aminek következményeként a hozzád hasonló kvalitású emberekkel érzed jól magad. Ez egy teljesen természetes viselkedés forma hiszen a hasonló világnézet épp olyan erős összetartó kötelék mint amennyire erős a létszemléletük alapján a tökéletes elletétet képviselö emberek közt egymás iránt megjelenő/létező taszító állapot. És hogy szellemi sznob vagy? Igen! Bár én inkább azt mondanám intellektuális sznob. Az vagy. És legyél büszke rá!
2015. márc. 18. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!