Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leteznek kulonleges emberek?...

Leteznek kulonleges emberek? Nincs ekezetem, bocsanat.

Figyelt kérdés

ugy ertem vannak ilyen emberek, akikkel, ha csak par percet beszelek is, de erzem, hogy nem tucatemberek, hanem valahogy masok. letezik ez, hogy nehany ember ertekesebb a tobbinel, igy jobban megertik egymast? vagy ez csak egy affele szexualis vonzas, es naiv vagyok? a legtobb ember tul sablonnak tunik nekem, orulok ha egy 50 fos tarsasagbol egyre azt tudom mondani, hogy igen, latok benne valamit, ami meg talan erdekel is.

ertelmi sznob lennek? mert az istenre eskuszom nem kinezet alapjan itelkezem.

20/L

2015. márc. 17. 03:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

szoval volt egy nemibeteg, budosszaju 17 eves baratnod es egy kutya fetissel megaldott palid, aki szappan nelkul mosta a peniszet? jol ertelmezem?

izgalmas eleted lehet

nemis ertem miert a neten logsz

2015. márc. 17. 04:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Ő kezdte kiírtam róla kérdést erre ő is rólam.

Itt ismertem meg mindig mocskolt...

2015. márc. 17. 04:18
 13/24 A kérdező kommentje:
valaki megmentene egy normalis valasszal mondjuk?
2015. márc. 17. 04:26
 14/24 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy nem vagy sznob, csak kevés emberrel vagy "egy hullámhosszon". A másik lehetőség, hogy én is sznob vagyok, mert az emberek többségével én is így vagyok. Mindenkinek van egy stílusa, egy személyisége, amik minél jobban hasonlítanak egy másik emberéhez, annál jobban egymásra hangolódnak az illetők. Te (és én), ha ezeket a személyiségeket és stílusokat skatulyázzuk, a ritkábbik fajtába tartozunk, így kevés ember van, akit érdekesnek találunk.

Ez csak egyéni vélemény, de nem hiszem, hogy nagyon mellélőttem, és legalább kaptál egy normális választ. ;)

2015. márc. 17. 04:56
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy sznob.

A Párom is ilyen és én is, igen ritka az olyan ember, akivel felüdülés a beszélgetés. Személyesen, akikkel tartom a kapcsolatot is ilyenek. Bár mi nem skatulyázunk be senkit, nem szeretjük és nem külső alapján ítélünk. Pl. volt már raszta hajú ismerősöm is, jó fej volt nagyon.

2015. márc. 17. 05:54
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

Emberileg is és agyilag is.

Előző barátnőm nagyon jó ember volt és 150 körüli iqja volt. Egyik barátomnak 170és iqja van s teljesen emberiség elleni system ellen van.

Mondanom sem kell nagyon hamar s pontosan értjük egymást felszavakbol se.

18f

2015. márc. 17. 07:48
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, értelmi sznob.

Csupán csak az emberek 130-140 iq alatt iszonyat nehezen tudnak gondolkodni q

2015. márc. 17. 07:53
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
viszonylag sokan vannak, akik jól szövegelnek, közben nem csinálnak semmi érdekeset.
2015. márc. 17. 08:01
 19/24 anonim ***** válasza:
#14 jobban megfogalmazta a saját válaszomat, mint én bármikor.
2015. márc. 17. 10:51
 20/24 anonim válasza:

Azt mondják okosok hogy mindenki annak az öt embernek az átlaga, akivel a legtöbb időt tölti.

Szerintem csak jó, ha értékes emberekkel igyekszel magad körülvenni.

2015. márc. 17. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!