Miért annyira vonzó egy vörös hajú nő?
Figyelt kérdés
Miért?2015. márc. 16. 21:48
2/10 anonim válasza:
Mert a természetes vörösöknél kb 2 véglet van:
Vagy nagyon szépek vagy nagyon csúnyák.
3/10 anonim válasza:
A piros, vörös színek a szexiség, érzékiség színei, lehet ezért. :)
4/10 anonim válasza:
Egy Mia Sollis kaliberű leányzót nem tudnék elutasítani. [link]
5/10 anonim válasza:
wc kefe?:oo mert olyan is van, nkm nem jonn be a vörös:c
6/10 anonim válasza:
Ezt nem tudom megmagyarázni...
Egyszerűen elképesztően vonzanak a természetes vörösek (a festettet nem szeretem!).
A nő aki elcsavarta a fejem is egy dögös-vörös, kék szemekkel... :) Ráadásul idősebb nálam 14 évvel! Én hülye meg fülig szerelmes vagyok belé!
24/F
7/10 anonim válasza:
csak tippelni tudok, mivel gondolom mindenkinek másért vonzó: szenvedélyes szín, élénk, feltűnő, ritka.
-egy vörös hajú-
8/10 anonim válasza:
Mia Sollisnak úgy tudom nem eredeti a hajszíne, de testileg így is elég jó. Viszont aki olyan mint például Vámosi Viktória (mint magyar példa), de inkább csak hasontó, azon testi adottságai, az összkép és a hangja tetszik, de olyanból lehet találni barnát is.
9/10 anonim válasza:
Kérdező.- Miért gondolod,hogy annyira vonzóak?
Ez mentalitás kérdése is,ránézésre bármilyen hajú szép nő vonzó lehet. Egy természetes vörös hajú nőt tömegben maximum többen észrevesznek,ennyi.
10/10 anonim válasza:
Különlegesek, de tény, hogy vagy nagyon szépek vagy nagyon csúnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!