Lányok mit szólnátok, ha egy srác megszólítana az utcán, tömegközlekedési eszközön titeket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 20:23
1/15 anonim válasza:
Ha kulturáltan, elfogadható módon teszi, értékelem. :)
2/15 anonim válasza:
Tudom, csajokhoz szól a kérdés, de valószínűleg undorodva fordulnának el ilyen esetben, vagy maximum sablonválaszokkal reagálnának. És mivel erre 99.999%-os az esély, így leszarom a maradék 0.001%-ot, akinél valamilyen szinten esélyem lenne.
3/15 anonim válasza:
Örülnék is, de nagyon kellemetlenül érintene, mert nem tudnám rendesen meghálálni a bátorságot, ugyanis van párom, az pedig nagyon gagyi lenne, ha felajánlanám, hogy barátkozhatunk... Próbálnám minél udvariasabban kezelni, és nem kudarcot ültetni belé.
4/15 anonim válasza:
#2 így van.
a maradék 0.0000 pedig a szuintén említett pánik miatt fordulna el.
5/15 A kérdező kommentje:
hmmm és honnan tudod, hogy nem csábulsz el?
a lányokban is benne van a kisördög
amúgy meg mondanám neki, hogy barátom nekem is van
meg hogy ő mindjárt egyből arra gondol
2015. márc. 16. 20:37
6/15 anonim válasza:
Nincs bennem kisördög, én kitartok a barátom mellett. Ha meg gúnyoskodni kezdene, amiért említettem, vagy nem venne róla tudomást, akkor határozottan elküldeném, és tovább állnék.
7/15 A kérdező kommentje:
"én kitartok a barátom mellett"
:DDD, majd rájössz, ha barátod pattintani fog
2015. márc. 16. 20:43
8/15 anonim válasza:
Ennyire szúrja a szemed, hogy valakinek van párkapcsolata? Nagyon beteg vagy! Remélem nem fogsz leszólítani senkit...
9/15 A kérdező kommentje:
Te meg tapasztalatlan, fiatal, naív, idealista.
Ha neked komoly pasid lenne, most nem velem vitatkoznál itt.
Nekem, amikor barátnőm van, ebben az időpontban mást szoktunk csinálni,nem a gyk-n lógni, tehát neked valami impotens kandúrod lehet.
2015. márc. 16. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!