Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járnátok szép, de önbizalom...

Járnátok szép, de önbizalom hiányos lánnyal?

Figyelt kérdés

Egy lány, aki szép (sokan javasolták már, legyen fotómodell), különleges a kisugárzása, és tehetséges is (10 nyelvet tanul, minden témához hozzá tud szólni, ír, rajzol, fordít), viszont nincs sok önbizalma, találhat valaha olyan párt, aki nem húzza le még jobban?

22 év körüli

2015. márc. 16. 18:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon meg kell válogatnod, hogy kivel állsz össze, tényleg egy rendes pasi kellene neked.

Én is ilyen voltam (vagyok). Szépnek tartanak 10-ből 9-en, de mégsincs önbizalmam, folyamatosan a hibáimat látom kívül-belül. A gimiben is végig mellőzve voltam, tojtak a lelkemre, nem tiszteltek, és gátlástalanul fogdostak. Volt, aki ki is mondta, hogy csak egy egész b*aszható testet lát bennem, semmi mást. Nagyon el voltam keseredve, és úgy gondoltam, hogy sosem fog szeretni senki, sosem lehetek gyönyörű senkinek, senki sem fog tisztelni. Elkezdtem ismerkedni a neten, és az első iúval összejöttem, akinél elkezdtem érezni, hogy többre kellek neki. Már azért hálát adtam, hogy valaki komolyan gondolja velem, és jól kijövünk. Az sem érdekelt, hogy csúnya volt, jövőtlen és messze lakott, és még buszra sem volt pénze, folyamatosan járkáltam hozzá. Persze rettenetesen rossz vége lett, előjött a srác igazi arca, és még mélyebben voltam a szakítás után önbizalom terén, mint a kapcsolat előtt, rettenetesen lehúzott.

Utána volt még egy komolyabb kapcsolatom, de ő sem értékelt igazán, valamint voltak sikertelen ismerkedéseim, ahol hol pótléknak kellettem volna, hol szexre, hol pedig zsaroltak, fenyegettek, amiért nem egyeztem bele rögtön egy mindent eldöntő randiba.

Végül megtaláltam a párom, aki gyönyörűnek lát és feltétel nélkül szeret (én is őt), de még mindig ott tartok, hogy hiába fogom fel ésszel, hogy szép vagyok, csinosan öltözöm, és szerethető vagyok, soha nem tudok ezzel azonosulni, és mindig bennem van kicsit a félelem, hogy egyszer elhagy, mert rájön, hogy egyáltalán nem vagyok neki sem nagy szám.

Nem nyarvogni akarok ezzel a kommenttel, hanem segíteni neked, kérdező, hogy ne menj végig azon az úton, amin én mentem. Iszonyatosan válogasd meg, hogy kivel ismerkedsz, mert ha alapból nincs önbizalmad, és még úgy rántanak lejjebb hozzád méltatlan emberek, akkor alapból kevesebb eséllyel találod meg azt, aki tényleg méltó párod lehet, mert kevésbé fogsz tudni bízni másokban, és kimerítenek érzelmileg. Szánj időt az ismerkedésre, és nagyon tartsd nyitva a szemed! :)

Nagyon sok sikert kívánok neked, és remélem, hogy lesz önbizalmad!

2015. márc. 16. 18:51
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem érdekel hány nyelvet tanul vagy mit csinál, ha megvan köztünk a kémia és szimpátia akkor igen.
2015. márc. 16. 20:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Rossz tulajdonság (szokás, tök mindegy) a dohányzás is egyébként, legalábbis számomra egy lánynál az a legtaszítóbb dolog.
2015. márc. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!