Ezt nem értem. Fiúk!? Hogyan legyen önbizalmam?
Általában amikor valamilyen játékkal játszok és chat-elek fiükkal vagy rám írnak, nagyon jól el tudunk lenni, mindig mondják, hogy jó csaj lehetek meg minden... De élőben nem érzem magam annyira szépnek :/ Vagyis inkább átlagos vagyok. Nem értem, mit kéne csinálnom, hogy a belsőm és a külsőm összhangban legyen? Vagy, hogy élőben, nem csak játékban (igen, számítógépes), picit magabiztosabb legyek és közeledjenek hozzám a fiúk? És nem kérek privátokat, hogy küldj egy képet vagy hasonló. Előre is köszönöm a válaszotokat! :)
15/l
Játékokban (pl. Warcraft) én is jó nő vagyok. :D A valóságtól ez viszont elég távol áll.
Elég fiatal vagy, de járjál társaságba, ne csak kockulj.
Ha igazán önbizalmat akarsz, el kell szakadnod a geptől, a lakástól. Nem kell kép, a magabiztosság nem a külsőn múlik. Ha önbizalmat szerezzhetni lehet akkir mindenki azt szerezné, de nem, ez inkabb amolyan bátorság, és az agyban dől el minden.
Odakell menned fiuhoz/fiukhoz és egy idegen sraccal kell szóbaálj. Na az aztan ad önbizalmat. Megkérdezed hogy nézel ki, tetszik e neki nekik. Ilyesmi. De még egyszer. Idegenhez. Csak ugy snassz odamész aztán beszélgetni kezdetek. Átlagos dolgokrol, majd rá térhetsz magadra, a ruhádra, hajadra szemedre ilyesmi.
például az utcáról egy vadidegen emberrel? hm...
:) megpróbálom, elég jó ötletnek tűnik
köszönöm! :)
Budapesten :)
spotolok, gyakran szoktam kimozdulni... de nincs akkora önbizalmam amikor például egy fiú hozzámszól :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!