Fiúk, férfiak, nektek mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Az, hogy magát még is többre tartja mindenki másnál, és hangulatember, nekem hosszú távra nem kéne.
De az is lehet h mindez csak addig tart míg nem tlaál egy normális társat ugyanis mellette ez mind meg is változhat.
Sokan sokkal többet gondolnak saját magukról mint amilyenek valójában, 1x személyesen elbeszélgetnék vele aztán kiderülne, hogy találkozunk e többször avagy sem.
De alapból nem számítanék túl sok jóra. De 1 lehetőséget adnék.
De ahogy az első is írta ez változhat.
Nem ismersz, de kijelented, hogy felszínes vagyok.
Mesélj még kérlek.
Nem túlzom el, egy katasztrófa vagyok...
Aki ismer, az tudja, hogy valami nem okés velem. Talán csak nem jó tulajdonságokat írtam.
Hát lehet h tényleg egy katasztrófa vagy :)
Egyébként tényleg vannak olyan emberek nem csak te vagy olyanok mint te hanem más problémákkal küszködők akiknek egy jó kapcsolat változtatta meg a hozzáállásukat és a rossz tulajdonságaikat. Mert más érzései lettek, változtak a gondolatai boldog lett, és a boldogság sok mindent megváltoztat.
Kívánom találj egy ilyen embert.
ugyan ez vagyok csak fiú. Azért próbálom magam összeszedni és másokkal szemben erősnek mutatni magam. De tudom h míg nem figyel fel rám az a lány akit el tudnék képzelni saját magam mellett addig lesz egy kis világfájdalmam, mert aki nekem tetszik megismerem csak mint barátot akar engem elfogadni... Többet nem akar tőlem.
Biztos lesz valaki a közeledben akinek megteszel és úgy fogad el ahogy vagy :)
Én szívesen megismernélek, persze csak ha kölcsönösen tetszünk egymásnak külsőleg mert hülye aki azt mondja h a külső nem számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!