Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok és Fiúk ezt hogy kell?...

Lányok és Fiúk ezt hogy kell? Nekem nagyon nem megy.

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy nekem nagyon nem megy az ismerkedés. Csomószor van hogy meglátok egy szimpatikus lányt és nem tudom hogy hogy ismerkedhetnék meg vele. Nem tudom mit mondhatnék neki vagy mit kérdezhetnék vagy akármi és ez már nagyon zavaró. Alapból ne mvagyok valami beszédes és gondolom részben emiattt is lehet de meg szeretném ezt változtatni.

Szóval azt kérdezem hogy hogyan ismerkedjek meg másokkal (pl suliban vagy utcán) ? És hogyan változhatnék meg úgy hogy beszédes legyek?

Ha lehet részletesen az alapoktól mert tényleg a tehetségem ilyen téren egy nagy nulla.

Előre is köszi! 18F

2015. márc. 15. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
a legjobb szöveg: ohh szia, nem veled jártam ...-ba (suli.ovi,valami). a válasz garantáltan nem lesz. ezért ohh pedig azt hittem hogy te velem egy...-ba jártál, de azért lenne kedved akkor ismerkedni?
2015. márc. 15. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

evvel én is így vagyok..:/

F/19

2015. márc. 15. 21:06
 3/7 anonim válasza:
Én is nehezen ismerkedek. Néha félek megszólalni :/ 16/L
2015. márc. 15. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es, ilyenkor nem néznek furán hogy ''ennek mi baja'' vagy ilyesmi?

És esetleg tudsz sulis ismerkedésre is valami ötletet? Ott nagyrészt a tömeg miatt vannak gátlásaim meg mert a lányok mindig a barátnőikkel vannak és még csak alkalmam sincs

2015. márc. 15. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Csajozós duma kellene?

"Szia cica! Van gazdád?" :D

2015. márc. 18. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül csajozós duma. Csak valami segítség hogy mégis mit mondjak mit kérdezzek milyen okkal menjek oda egy ismretlen lányhoz hogy meg tudjak vele ismerkedni.
2015. márc. 18. 15:27
 7/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá, köszönj neki. Kérdezd meg, hogy hívják és mond neki, hogy megszeretnéd ismerni. Kezdjetek el beszélni egy adott témáról a többi meg megy magától.
2015. márc. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!