Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak nekem van elegem a mai...

Csak nekem van elegem a mai lányok viselkedéséből?

Figyelt kérdés

Nem akarom senki érzelmeit és önérzetét megsérteni, pusztán a saját tapasztalataimról írok.

Amit tudni kell 3 éve nincs párom, egy csúnya szakítás után. Nem vagyok anti-szociális, túlzottan jó képű de ronda sem, átlagos testalkat, egy intelligens hozzá állás.

A problémám az, hogy ezen 3 év alatt sokszor sokfajta lánynál "próbálkoztam" bár ez erős kifejezés dehát mit tesz manapság egy pasi, és rengeteg elutasítást kaptam, ha közvetlen nem utasítottak el, nem írtak vissza vagy egyáltalán nem kerestek, ha az ismerkedés be is indult gyorsan elhalt. Nem értem mi bajuk van a csajoknak megértem h nagyon sok a kérő és inkább választanak egy neki jobban imponálót, egy rossz fiút, de akkor miért áltatnak minket/engem jó fiú(kat) h ránk is szükség van. Persze barátnak első osztályú.

Hol vannak azok a lányok akik komoly kapcsolatot keresnek, hol vannak azok, akiknek nem csak a szájuk nagy, és nem érdek kapcsolatot keresnek, azok akik megbecsülik a másikat és egyenlő fél ként tekintenek rá, hol vannak az intelligens csajok? Nem kell nekem egy szépség királynő és nincsenek nagy igényeim de basszus lassan belefáradok ebbe.

Természetesen, jönnek majd a puha p*csű megjegyzések növessz nemiszervet, meg "d*gölj meg ha ilyen hülye vagy" beszólások ezekre nem vagyok kíváncsi építő jellegű kritikát várok. f/23

2015. márc. 15. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. 100-ból 1 lány normális, és mivel mindenkinek ők kellenek, rég foglaltak is mind.
2015. márc. 15. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Hidd el megtalalod te is a megfelelo lanyt:)

En amugy egyaltalan nem ilyen vagyok:)

En mas vagyok mint a tobbi lany:D

Velem jol ki lehet jonni bar az a baj hogy nem vagyunk egy korosztalyban..:/ 14/L

2015. márc. 15. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindkét nem egyedei közt sok a gyökér. Keresgélni kell, nekünk normális nőknek sem megy ez másként. Keresni, keresni, szűrni és előbb-utóbb jön. Csak kitartónak kell maradni. 23/N
2015. márc. 15. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egész világból elegem van
2015. márc. 15. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem pont 23 éves koromban ment el a kedvem a csajozástól, pont emiatt.

Azóta eltelt 4 év, köszönöm jól megvagyok nélkülük!

2015. márc. 15. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Kitartó vagyok, csak 3 év az 3 év egy olyan pasinak akinek a párja a legjobb dolog az életében, persze ezt normális keretek között mutatva... kapcsolat középpontúként nehéz elviselni az egyedül létet, és hiába akarnám megmutatni mi rejlik bennem, esélytelen h eljussak egy ismerkedésben idáig, nem vagyok tökéletes tudom, koránt sem sok hibám van... de h 1 lány ne legyen akinek nem a pénzes sármos érzéketlen pasik kellenek.. borzasztó.

Köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!