Szingli, csajozó, pasizó csoport?
Figyelt kérdés
Egyenlőre készítettem egy skype csoportot, az előző kérdésemhez "Szingli vagy és nehezen ismerkedsz ?"
Skype nevem: "Gyakorikerdesmester"
Ha valakinek van esetleg ötlete vagy máshol szeretné a csoportot dobjon egy privátot és megbeszélhetjük.
Lányok is csatlakozhatnak.
Előny ha Pesti vagy, vagy környéki.
Korosztály 15-25. Gyertek bátran, fogjunk össze! :)
2015. márc. 15. 19:40
11/17 anonim válasza:
szerintem ne legyen korhatár, segítségre kortól függetlenül szüksége lehet az embernek. Amúgy a találkozó nem Pesten lenne hanem azok találkoznának akik közel laknak egymáshoz a csoportból, ha jól értettem az előző kérdés alapján?!
12/17 anonim válasza:
Ez tök jó lenne, "blahánál a mitudomén hol" találkoznánk, lényeges lenne, hogy olyan helyen ami könnyen megközelíthető. Ja igen bárki oda mehet bárkihez szóval :)
22F
13/17 anonim válasza:
Tényleg, pont ma filóztam azon, hogy vajon mi lehet a dologgal azóta, úgyhogy meg is kérdezem: mi van a dologgal azóta?
14/17 anonim válasza:
Alig jöttek és nem lett belőle semmi
15/17 anonim válasza:
Elég szomorú. Mondjuk Pestig én se mentem volna ezért, és szerintem ez a probléma másoknál is. Szerintem megyei szinten kellene szerveződni, az tán jobban megfelelne az embereknek.
16/17 anonim válasza:
ha többen jöttek volna akkor csoportok szerveződtek volna
gy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!