Hogyan ismerjem meg?
Figyelt kérdés
van egy srác az osztályomba aki irtózatosan tetszik nekem
nincs sok önbizalmam szóval nem merek oda menni hozzá és beszélgetni
néha kérdez tőlem pár dolgot de csak ennyit beszélgetünk
csak ne azt mondjátok hogy merjek beszélni vele meg ilyenek mert az nem segít
nagyon nem merek vele beszélni
és fogalmam sincs mit csináljak :/
15/L
2015. márc. 15. 18:16
1/7 anonim válasza:
tudom hogy ez kérdésre nem válasz, de valamelyest megoldás a problémádra... inkább engem ismerj meg ;) lol
2/7 anonim válasza:
Ilyen névvel nem mered megszólítani? Ne szórakozz már!
3/7 anonim válasza:
nem tudok mit mondani már de
probálj kezdeményezni mert lehet félős
4/7 anonim válasza:
pedig máshogy nem tudod megismerni, csak ha odamész hozzá és beszélsz vele :/ na meg bejelölheted FB-n
5/7 anonim válasza:
Egyszer csináltam egy olyat, hogy egy barátnőmmel elkérettem a nekem tettsző pasas számát, és este felhívtam azzal a címszóval, hogx xy-t keresem, ami persze egy kitalált név volt. Azt mondtam, hogy biztos félreütöttem és ha már felhívtam, akkor megadhatná a házit, mert az xy-t azért kerestem. Erre elkezdte mondani, és mindenhez fűztem vagy én vagy ő valamit és másnap már beszéltem normálisan vele, oda-odaköszönt...és egyszercsak elhívott randira. Mostmár nem vagyunk együtt, de remélem neked is beválik, és ennek az az előnye, hogy nem látja, hogy mikor prulsz el... Remélem Neked is beválik. :)
6/7 anonim válasza:
megkérdezel tőle vmit.... lecke/órarend/dolgozat/szünet...
és onnan nemár hogy nemmegy. Ne mond hogy kösziszia... hanem mondj vmit,ne görcsösen... lehet ő is kezdeményezni fog.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
talán tudok valamit csinálni
bár még mindig tanácstalannak érzem magam
2015. márc. 15. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!