Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mi a legfontosabb egy...

Fiúk, mi a legfontosabb egy lányban? (kinézet, azon belül mi, belső tulajdonságok, azon belül mi)

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 15:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%

"reaxió"

Itt azt hittem leesek a székről..és még ír is..most kezdem szégyelni, hogy író akarok lenni.

Elnézést az off-ért. 15/L

2015. márc. 15. 16:35
 22/30 anonim ***** válasza:

"szégyelni"

Én is szégyellem, hogy ilyen emberek lesznek a jövő írói...

2015. márc. 15. 16:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Az, hogy véletlen kimaradt egy "l" szerintem még mindig kisebb gond, mint a reakciót x-el írni.
2015. márc. 15. 17:27
 24/30 anonim válasza:
Ami a kinezetet illeti szep arc, aranyos testalkat, es ami a legfontosabb:a MOSOLYA, belso: aranyos, ragaszkodo, cuki, szereto, kivancsi, beszedes 22/F
2015. márc. 15. 19:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Kinézet: Legyen szép arca meg haja, és a teste legyen arányos (Nem kell semmiből extra nagy vagy kicsi, csak arányos legyen), és ne legyen se dagadt se anorexiás (Az egyik legszebb popsi amit valaha láttam fogyókúra áldozata lett :'( )

Belső: Legyen laza. Jól ki tudjunk jönni, + nálam számol az, hogy ne legyen nagyon vakon vallásos, nem mintha sztereotíp lennék, csak előbb utóbb valószinüleg megsérteném valamivel, és ezért feszült lennék a társaságában.

2015. márc. 15. 19:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Azt, hogy tönkreteszem az életét, nem én írtam, hanem az értelmes hugom
2015. márc. 15. 20:08
 27/30 A kérdező kommentje:
És amúgy a gátlástalanság annyi, hogy nem vagyok visszahúzódó. Inkább célratörő :D
2015. márc. 15. 20:09
 28/30 anonim ***** válasza:
kocsmábó hazamegyek, birgya ela tajicskát, és ha ara kerüne a sór, 4 puját kitugyon horgyani
2015. márc. 15. 20:38
 29/30 anonim ***** válasza:

Nálam a legfontosabb, hogy a lánynak legyen önbizalma, helyes önértékelése, kiforrott véleménye bizonyos dolgokról, és legyen benne szándék másét is megérteni. Legyen valamennyire hasonló az érdeklődési körünk, és legyen nyitott új dolgokra is. Lehessen vele jókat kirándulni, izgalmas dolgokat csinálni, de olykor-olykor egy ebéd utáni "pöffeszkedésre" is kapható legyen.

Külsőre pedig ilyen a számomra ideális lány: igényes a külsejére, nem sminkel túl erősen. egy alapszinten tud öltözködni. lehetőleg hosszú haja legyen, a sziine nem lényeg. legyen nálam alacsonyabb, ez fontos szempont. testileg legyen arányos, vagyis semmi extrém nagy v kicsi fenék, mell, akármi. alkatilag pedig egy kicsit molett.

2015. márc. 15. 20:55
 30/30 anonim válasza:
Egy jó tanács, ne beszélj túl sokat, de túl kevesetse! (Én elkövettem ezeket a hibákat) :) 14/l
2015. márc. 16. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!