Fiúk, mi a legfontosabb egy lányban? (kinézet, azon belül mi, belső tulajdonságok, azon belül mi)
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 15:49
11/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, feldobtátok a napomat! :DD
2015. márc. 15. 15:56
12/30 anonim válasza:
Ne legyél bunkó, flegma és beképzelt. Ezek rosszak.
Amúgy ezt így nem lehet megmondani. Összességében szoktak szépek lenni a lányok:)
13/30 anonim válasza:
Őszinteség. Sajnos ezt még eddig egy lányban se fedeztem fel.
14/30 anonim válasza:
# 6 szegény kérdezőcicát jól lelőtted :(
15/30 A kérdező kommentje:
Magamról csak annyit, hogy nem vagyok egy vézna típus, de ezt nem hangoztatom, inkább csöndben dolgozok az ügyön. Ezen kívül göndör hajam van, amit nagyon szeretek, és a világért sem egyenesíteném ki :) Amúgy reál típus vagyok, es nem létszükségletem a smink. Szeretek kísérletezni mindennel, és érdekelnek az emberek reaxiói. Általában elég optimista vagyok de néha összezuhanok egy rövid időre. Nagyon erős az akaraterőm, ezért bármit elérek, viszont néha kicsit gátlástalan vagyok. Ja és még valami. Imádom a verseket és a könyveket (én is írok) Ja és 14/L Egyenlőre asszem ennyi :)
2015. márc. 15. 16:06
16/30 A kérdező kommentje:
Az őszinteség meg van, de sajnos vele jár a gátlástalanság is :/
2015. márc. 15. 16:08
17/30 A kérdező kommentje:
És nem vagyok magamutogató típus, sőt megvetem a plázacicákat. (még nem volt barátom, de ez a koromra való tekintettel teljesen normális) (szerintem)
2015. márc. 15. 16:11
18/30 anonim válasza:
Nem vagy vézna típus és az hogy gátlástalan vagy mi takar?
19/30 A kérdező kommentje:
Az hogy kövér vagyok és bunkó... :) Dehogy is, csak annyit, hogy átlagosnál kicsid nehezebb/kövérebb vagyok. És hogy ehhez képest arányosan nagy mellem van. A gátlástalan kifejezést meg csak arra értettem, hogy ha valami nemtetszik, akkor szólok/ változtatok rajta. És ha valaki bunkó velem, annak tönkre teszem az életét (már ha ismerem és megérdemli)
2015. márc. 15. 16:26
20/30 anonim válasza:
Tönkre teszed az életét? Ez komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!