Fiuk! Érdekelne titeket egy ilyen lány első benyomásra?
Figyelt kérdés
Egy 157 cm magas, 70 kg. Alkatra inkább homokóra. Nem tartom magam gusztustalannak, nem vagyok csúnya.2015. márc. 15. 14:29
11/26 A kérdező kommentje:
Miért lenne már magas az egom? Mert nem vagyok csont kollekció? Egy teltebb nő már nem is lehet vonzó?
2015. márc. 15. 14:35
12/26 anonim válasza:
azt akartad írni hogy -18 kg zsír és homokóra alakod lenne?:DD
és de... ez már nagyon nem jó ennyi idősen.
Én 22 vagyok 166 cm és 59 kg de még így is sok..
14/26 anonim válasza:
Hát én nem ilyenek alapján döntök szóval igen engem érdekelne 26/F
16/26 anonim válasza:
Homokóra? Elég terebélyes homokóra.
17/26 A kérdező kommentje:
Látatlanban aztán könnyű azt mondani hogy kövér. .. különben teszek ez ellen, mellesleg elég jó táncos is vagyok.
2015. márc. 15. 14:39
18/26 anonim válasza:
akl küldj képet privátba.. és akkor megmondom hogy kövér vagy-e vagy sem :)
19/26 anonim válasza:
Jó. Akkor teszem azt : 160 cm 90 kg. ne köverezzük már le mert nem láttuk?
20/26 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok és 60 kg.
De még ez is sok, fogyni akarok min. 2 kg-t de egészségügyi okok miatt a legtöbb sporttól el vagyok tiltva, amit lehetne, arra meg nincs időm sajnos. Ha nked van lehetőséged, akkor mindenképpen sportolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!