Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lett ilyen a srác?

Miért lett ilyen a srác?

Figyelt kérdés

Úgy nagyjából 2-3 hete ismerkedünk (Ő 34). 2 hete szinte minden nap felhívott, nagyon sokat beszélgettünk, napi több sms is. A munkája miatt nem tudtunk eddig talizni, úgy volt, hogy majd most hétvégén, de kérte, tegyük már át hétfőre. Csütörtökön még éjszakába menően beszélgettünk, mondta, hogy mennyire örül majd, hogy végre láthat. Aztán tegnap nem jelentkezett. Írtam Neki sms-t, hogy remélem, nincs baj, ma reggel visszaírt, hogy nincs semmi baj, csak a barátaival picit elhúzódott az éjszaka. Picit beszélgettünk a fészen, de nem lettem nyugodtabb, sőt... kérdeztem, mit csinál a hétvégén, írta, hogy edzés meg vásárolni megy, de felmerült bennem, hogy emiatt nem tudott velem az eredetileg megbeszéltek szerint találkozni? Megírtam Neki, hogy ha nem akar már ismerkedni, akkor szóljon, erre az volt a válasz, hogy "hé, nyugi".

Most úgy váltunk el, hogy azt mondta, hogy majd keres...

Mit csináljak? Miért változott a lelkesedése? Vagy csak én érzem így?

2015. márc. 14. 11:45
 1/1 anonim válasza:
Ha nem jön össze itt vagyok 36F.
2015. márc. 14. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!