14 éves meleg fiú vagyok és ismerkednék. Küldenétek privátban facebook linket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 10:40
21/22 anonim válasza:
Akk most elmondok vmit... Pszchológiai tény hogy 12-13 éves korra már tudható a szexuális irányultság. Én egy éve, mikor 12 éves voltam (most 13 vagyok, és igen, meleg, nem, nem divatból) tudtam magamról a másságom, eleinte biszexuálisnak vallottam magamat, s aztán vallottam be hogy meleg volnék. A női test enyhén szólva hidegen hagyott, mindig is a Fiúk érdekeltek jobban. Viszont a kedvencem az volt amikor valaki Közölte hogy akkor tudhatod magadról hogy meleg vagy, hogyha szereted ha benned vannak... Ettől az embertől kérdem én, hogy hallott-e már a Passzívakról és az Aktívakról? Hadd tudjam már jobban, hogy melyik nemhez vonzódom...
22/22 anonim válasza:
ONNAN TUDOD H NEM VONZÓDSZ, NEM ÉRTZEL ,,SZERELMET"
Kikérem magamnak, én meleg lány vagyok és onnan tudom, hogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!