Miert hulyit a srac egy olyan lanyt akinek baratja van?
Figyelt kérdés
A srac latszolag csak hulyiti a lanyt egyszer ir neki egyszer nem, felreertheto jeleket kuld, magyarazkodik mikozben tudja hogy a kapcsolatban vannak problemak. Mit akarhat?2015. márc. 14. 10:32
1/10 CptTomato válasza:
A szex még nem jutott eszedbe?!
2/10 anonim válasza:
Kihasználni a helyzetet, mert látja, hogy lehet/ne.
3/10 anonim válasza:
mert a lány visszaÍr neki!
megoldás:ne írjon neki választ
4/10 A kérdező kommentje:
De csak szex miatt kepes lenne beleronditani egy kapcsolatba?!
2015. márc. 14. 10:34
5/10 CptTomato válasza:
Ennyire nem ismerd a pasikat?!
Igen... képes lenne... főleg ha gondok vannak mert akkor még a bűntudat is kisebb/nincsen.
6/10 anonim válasza:
képes lenne, mint a pinty. kihasználja a helyzetet, és azt, hogy a lánnyal ezt lehet csinálni.
7/10 anonim válasza:
én is szoktam olyan lányokkal beszélgetni akiknek van párjuk igen én is viccelődök néha a szexel de én nem lennék képes szétbaszni 1 kapcsolatot 21/f
8/10 anonim válasza:
Erre nem csak fiúk, hanem lányok is képesek amúgy :)
A srác valószínűleg azért irkál a csajnak, mert látja hogy hallgató fülekre talál. Konklúzió: A csaj ne írjon vissza neki, mondja meg neki, hogy álljon le, nem vevő a hülyeségeire.
9/10 anonim válasza:
Ehhez is kettő kell.. vagyis miért hagyja a lány, hogy "hülyítsék"?
10/10 anonim válasza:
mármint milyen kapcsolatban vannak problémák?
lehet hogy nem tudja mit érze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!