Miért csak néznek a fiúk?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor, és sokan néznek engem, de ennél nem nagyon van több... Pedig azért a belsőm sem rossz vagy valami ilyesmi. Az ugye nem lehet hogy félnek tőlem?
14/lány
2015. márc. 13. 21:15
1/10 anonim válasza:
Nem, csak be vannak szarva. Önbizalom hiány és a félelem, hogy lekoptatod őket.
2/10 anonim válasza:
Onbizalom hianyosak... Mint en :D
3/10 anonim válasza:
Mosolyogjál rájuk vagy valami, aztán amelyikőjük összeszedi magát, az majd odamegy hozzád :)
4/10 anonim válasza:
Azt szeretnéd, hogy ne csak nézzenek téged, de fogják is meg a fenekedet?
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy félnek megszólítani, pedig megismernének...
6/10 A kérdező kommentje:
#4 Nagyon.... :3
Köszi, és ha idősebbek akkor is?
2015. márc. 13. 21:21
7/10 anonim válasza:
szia, szerintem csak kicsit önbizalom hiányosak, amúgy meg én 14/F vagyok, ha van kedved írj
8/10 anonim válasza:
Lehet:D
Komolyan arra vágysz hogy fogdossák a popsid?:D
9/10 anonim válasza:
En azert nem merek mert tudom magamrol hogy erdektelen keves humorral rendelkezo nem valami beszedes es szerintem nem valami jokepu srac ninek menjen oda egy lanyhoz mikor 100x jobb fiuk vannak ezert ugy is lekoptatnanak... . . Persze ha ram mosolyogna egy lany akkor oda mennek hozza, de ketlem pont ram mosolyognanak
10/10 anonim válasza:
igen félnek, mert megalázzátok őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!