Itt csak ronda, megkeseredett férfiak/fiúk vannak?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg akad olyan is, aki nem utálja élből a nőket?
Nem ismerkedés céljából tettem fel a kérdést. Pusztán csak érdekel, mert egy-két kommentelő megnyilvánulásából nagyon így jön le...
2015. márc. 13. 20:06
21/46 A kérdező kommentje:
#17! De legalább te belátod, hogy itt "éled" ki magad. Mondjuk szerintem ez is gáz...
2015. márc. 13. 20:21
22/46 anonim válasza:
Nem utálom a nőket. A nők utálnak engem, mert alacsony vagyok és ocsmány. De ezért magamat hibáztatom, amiért olyan külsővel jöttem a világra, ami természetes úton taszít minden egyes nőnemű lényt!
23/46 anonim válasza:
Ha téged is minden pasi élből elutasítana a külsőd miatt, kíváncsi lennék, milyen véleménnyel lennél a férfiakról.
24/46 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, hogy minden napra jut csúnyafiúvagyok- os kérdés, valami bakteriális fertőzésről lehet szó.
25/46 A kérdező kommentje:
#22! Te hihetetlen vagy...:DDD Minden ilyen és ehhez hasonló kérdésnél kifejzted, hogy alacsony vagy és ocsmány.
Ha magadat sem szereted akkor hogy várod/várnád ezt el mástól??
2015. márc. 13. 20:25
26/46 A kérdező kommentje:
#23!
Kaptam már visszautasítást, de nem tetszhetek mindenkinek, ezt be kéne látni. És nem a másik nemet kellene ez miatt utáéni. Mit tehet a másik arról, ha csúnya, kövér, sovány, csáléfogú vagyok?!
2015. márc. 13. 20:27
27/46 anonim válasza:
Tipikus női kérdés..nincs annyi megkeseredett férfi itt csak te látod így
28/46 anonim válasza:
25: Szeretem magam. A nők gyűlölnek. Ugye nem kell megint leírnom azt a két indokot, hogy miért. Amúgy amíg el nem kezdtem csajozni átlagosnak tartottam magam. Aztán 28 évesen még mindig egy darab pozitív visszajelzést sem kaptam, csak folyamatosan a negatívakat. És sosem használok olyan jelzőt, amikor a külsőmet kell leírnom, amit még nem hallottam többször is lányoktól.
29/46 anonim válasza:
#26 Oké, de képzeld el, hogy kizárólag visszautasítást kapsz mindenkitől! Lányként könnyű dolgod van, mert még ha csúnya is vagy (nem tudom, de tegyük fel), akkor is találhatsz olyan pasit, aki a belsődbe bele tud szeretni. Ti lányok viszont erre nem vagytok képesek.
30/46 anonim válasza:
28 képet küldj, addig nem hiszem el a rinyálásod alapját!(többször is kértük már...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!