Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A megkeseredett, negatív...

A megkeseredett, negatív hozzáállás, cinizmus, céltalanság stb. , mindig azonnali kizáró tényező egy pasiban?

Figyelt kérdés

Akkor mondjátok már meg nekem, hogy az akkor 18 éves Berencsi Attilával (Beri Ary) miért akart a fél ország dugni a 80-as években? Pedig már akkor is elég autistán és komoran viselkedett (a valóságban)

45 évesen tudták újra becsalni a tévébe (X-faktorba két versszakot elénekelni), de azt is csak azért, hogy ki tudja fizetni a lakbért...és valljuk be elég jól nézett ki még több év hajléktalanság, züllés, stb után is.

Valljuk be, hogy ha nem nézne ki ugy, ahogy akkor a lúzer jelzőn kivül nem sok minden ragadt meg volna rajta.

2015. febr. 15. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak azért mondják a lányok, hogy ne kelljen bevallaniuk, hogy csak a külső számít nekik. Könnyű ráfogni, mert akit mindig visszautasítanak, az tényleg könnyen megkeseredett és negatív lesz.
2015. febr. 15. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez egy speciális eset, ahol a férfi nagyban köszönhette a sikerét annak, hogy "hősszerelmest" játszott egy akkoriban menőnek számító tinifilmben, abban is igazából egy gondterhelt alfahímet alakított.

Az meg így bejön/bejött a nőknek, meg ahogy írtad, ideál volt, sok mára már anyukává vált nő máig széttenné a lábát meg valszeg teszi is, mert egy riportban mondta, h máig kapcsolatba lépnek vele nők, hogy mi lenne ha..., köztük sok férjes.

Gondolom nem mindenkit utasít el.

2015. febr. 15. 13:31
 3/10 A kérdező kommentje:

ja, hogy úúúúúúúúúúgy....

NADE, ha nem nézne ki ugy, ahogy, akkor nem lenne számára ez a dolog valóság.

2015. febr. 15. 13:36
 4/10 A kérdező kommentje:
az is elég durva, hogy a vele egy korosztályba tartozó riporternők nedvesednek töle, amikor az interjut cisnálják....röhögnek a sötét poénjain, meg látszik, hogy odáig vannak tőle, meg vissza, pedig mára egy pocakos, ápolatlan csöves lett nagyjából
2015. febr. 15. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a cinizmus és megkeseredettség oka. Ha valakinek mély gondolatai vannak az életről, esetleg művész, akkor nem baj a fenti viselkedés, mert ugye legalább intelligens és férfiként még lehet jó.

De azok a pasik (itt a férfi jelző nem játszik) akik nőgyűlölők mert nem kellettek senkinek, mindenkit leszólnak mert sikertelenek a munkájukban, azok nem kellenek a nőknek. Beri Ary jó volt abban amit csinált, a hírnevét azért vesztette el mert nem kellett neki. De ha valaki csak irigy és cinikus és nem tud felmutatni semmit, az gáz.

2015. febr. 15. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:

én pl azért vagyok megkeseredett és cinikus, mert én nem vagyok sem jóképü, és olyan szintü müvészeti adottságom sincsen, mint ennek, DE alapjában véve ilyen jellegü ember vagyok.

És pusztán ez a különbség, hogy ő jókat csinál én meg nem, szóval EZ A SZINTKÜLÖNBSÉG már elég arra, hogy őt állva szopják, engem meg csak lenézzenek. A nők. Meg mindenki.

2015. febr. 15. 15:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Tehát a saját elmondásod szerint:

* Állandóan megkeseredett, cinikus és negatív vagy.

* Nem vagy semmiben sem jó

* Ronda vagy

És csodálkozol, hogy egy olyan ember jobban bejön a nőknek, aki:

* Állandóan megkeseredett, cinikus és negatív

* Jóképű

* Tehetséges

Nem akarok semmit sem sugallni, csak összefoglaltam, amit leírtál.

2015. febr. 20. 23:21
 8/10 A kérdező kommentje:

azt kihagyta a logikád, hogy a kérdésem abból indul ki, hogy a nők ÁLLITÁSUK SZERINT kizáró okként kezelik, ha valaki lúzer.

Meg, hogy a külső nem számit annyira.

Na, már ha egy kizáró okot is elnéznek a jó külső miatt, akkor kicsit erős azt állítani, hogy a külső nem számít NAGYON!

2015. febr. 20. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy ő nem lúzer kategória? Aki bármit megtehetne de ez a lehetőséget önként eldobja, és intelligens, művész stb. az NEM LÚZER kategória. Az a lúzer aki semmiben sem jó, pontosbban nem keresi meg azt,amiben jó lenne, hanem helyette picsog. Összefoglalva: nem az a lúzer aki csatát vesztett vagy belefáradt a harcba, hanem az aki nem is harcol.
2015. febr. 21. 09:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Sztem ez a csavo sem harcol semmiert, neki adottsag a jokepuseg es a művészi zseni, amiert semmit nem is kell harcolnia.
2015. febr. 21. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!