A megkeseredett, negatív hozzáállás, cinizmus, céltalanság stb. , mindig azonnali kizáró tényező egy pasiban?
Akkor mondjátok már meg nekem, hogy az akkor 18 éves Berencsi Attilával (Beri Ary) miért akart a fél ország dugni a 80-as években? Pedig már akkor is elég autistán és komoran viselkedett (a valóságban)
45 évesen tudták újra becsalni a tévébe (X-faktorba két versszakot elénekelni), de azt is csak azért, hogy ki tudja fizetni a lakbért...és valljuk be elég jól nézett ki még több év hajléktalanság, züllés, stb után is.
Valljuk be, hogy ha nem nézne ki ugy, ahogy akkor a lúzer jelzőn kivül nem sok minden ragadt meg volna rajta.
Ez egy speciális eset, ahol a férfi nagyban köszönhette a sikerét annak, hogy "hősszerelmest" játszott egy akkoriban menőnek számító tinifilmben, abban is igazából egy gondterhelt alfahímet alakított.
Az meg így bejön/bejött a nőknek, meg ahogy írtad, ideál volt, sok mára már anyukává vált nő máig széttenné a lábát meg valszeg teszi is, mert egy riportban mondta, h máig kapcsolatba lépnek vele nők, hogy mi lenne ha..., köztük sok férjes.
Gondolom nem mindenkit utasít el.
ja, hogy úúúúúúúúúúgy....
NADE, ha nem nézne ki ugy, ahogy, akkor nem lenne számára ez a dolog valóság.
Attól függ, mi a cinizmus és megkeseredettség oka. Ha valakinek mély gondolatai vannak az életről, esetleg művész, akkor nem baj a fenti viselkedés, mert ugye legalább intelligens és férfiként még lehet jó.
De azok a pasik (itt a férfi jelző nem játszik) akik nőgyűlölők mert nem kellettek senkinek, mindenkit leszólnak mert sikertelenek a munkájukban, azok nem kellenek a nőknek. Beri Ary jó volt abban amit csinált, a hírnevét azért vesztette el mert nem kellett neki. De ha valaki csak irigy és cinikus és nem tud felmutatni semmit, az gáz.
én pl azért vagyok megkeseredett és cinikus, mert én nem vagyok sem jóképü, és olyan szintü müvészeti adottságom sincsen, mint ennek, DE alapjában véve ilyen jellegü ember vagyok.
És pusztán ez a különbség, hogy ő jókat csinál én meg nem, szóval EZ A SZINTKÜLÖNBSÉG már elég arra, hogy őt állva szopják, engem meg csak lenézzenek. A nők. Meg mindenki.
Tehát a saját elmondásod szerint:
* Állandóan megkeseredett, cinikus és negatív vagy.
* Nem vagy semmiben sem jó
* Ronda vagy
És csodálkozol, hogy egy olyan ember jobban bejön a nőknek, aki:
* Állandóan megkeseredett, cinikus és negatív
* Jóképű
* Tehetséges
Nem akarok semmit sem sugallni, csak összefoglaltam, amit leírtál.
azt kihagyta a logikád, hogy a kérdésem abból indul ki, hogy a nők ÁLLITÁSUK SZERINT kizáró okként kezelik, ha valaki lúzer.
Meg, hogy a külső nem számit annyira.
Na, már ha egy kizáró okot is elnéznek a jó külső miatt, akkor kicsit erős azt állítani, hogy a külső nem számít NAGYON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!