Az normális hogy 17 vok es semilyen csajjal nem jon ossze kapcsolat mert mindig elbaszok valamit?
Figyelt kérdés
Az normális hogy 17 vok es semilyen csajjal nem jon ossze kapcsolat mert mindig elbaszok valamit?2015. márc. 13. 14:18
1/8 anonim válasza:
én 21 leszek ésmég mindig így vok...
2/8 anonim válasza:
Biztos nem normális :) mivel cseszed el? 17L
3/8 anonim válasza:
Ah! 27 éves koromig így voltam vele. Addig masszív qrvázással oldottam meg a szükségleteket :)
4/8 A kérdező kommentje:
multkor pl elmentem randira egy csajal es tok jol elvoltunk de kb mar 1 honapja nem keres hiaba irok ra... :(
2015. márc. 13. 14:23
5/8 anonim válasza:
mondjuk ezt a kérdést is sikerült kétszer kiírnod copyzva, meghagyva a helyesírási hibákat
6/8 anonim válasza:
Szokd meg, a lányok nálunk jóval érzéketlenebbek, ezért képesek semmibe venni vagy közölni a dolgokat, inkább leszarnak meg játszanak velünk, náluk csaka tökéletes szépfiu aki szerelmet vált ki demég azokkal is flegmázni próbálnak nehogy észrevegyék röhej....
7/8 A kérdező kommentje:
koszonom valaszokat akkor ugylatszik nemvok egyedul az ilyen téában
2015. márc. 13. 14:27
8/8 anonim válasza:
Kedves 6. azért nem kell mindenkit elítélni nem minden lány ilyen.../2.vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!