Miért van az, hogy hiába megértő, kedves, jófej egy lány, ha duci és nem csinibaba, akkor el is áshatja magát, mert az életben nem fog barátot találni?
1. Találnál barátot, ha lejjebb adnád az igényeket. Most azt mondod, hogy neked bármilyen kinézetű srác megfelel, de biztos vagyok benne, hogy azért te is válogatsz bizony külső alapján. Biztos vagyok benne, hogy egy 40 kilós sráccal épp úgy nem járnál, mint egy 200 kilóssal, vagy egy elégett arcúval, stb..
2. A profán értelemben vett szerelem elengedhetetlen része a szexualitás. Akihez nem vonzódsz szexuálisan, attól nem akarsz semmit. A szerelem nem arról szól, hogy valaki jófej, kedves, megértő. Ezek racionális indokok. Ha egy szerelem a racionalitás mentén jön létre, akkor az minden, csak nem szerelem.
3. Nem a kort kell hibáztatni, nincs olyan, hogy "ez ma az ideál". Nekem spec bejönnek a kicsit (!) teltebb lányok (de a linkelt kép már nem), a gebéktől meg undorodom. Mindenkinek más az ideálja, egyénre szabott ez, nem lehet általánosítani.
En duci lanykent mondom h le kene fogynod. Es egyaltalan nem csak azert h vonzo legy. Hanem azert h EGESZSEGES LEGY
Millio bajjal jar a tulsuly.
Hamar kifaradsz, kb semmi mozgastol megizzadsz, a szived gyotrodik mivel tobbet kell dolgoznia(a sziv kamrak peldaul kitagulnak)
A csontjaidnak se tesz jot es itelet napig sorolhatnam meg a kellemetlensegeket. Magad miatt fogyj le! En is most ezen vagyok. Az embernek a kozerzete is jobb ha tukorbe nezve egy szep embert latsz.
Es ez a "olyan az anyagcserem" szar szoveg. A dagadt emberek(en is az vagyok szoval irhatom) elenyeszo szamban dagik onhibajukon kivul. Persze lehet h az atlagnal hizosabb valaki (en) es van olyan h valaki meg akarmennyir zabal, vekony marad(es meg csak nem is sportol) de most akkor mi van? Nekunk valoban nehezebb a dolgunk, de hat most ezt kaptuk.
2 valasztasod van:
1. Sirankozol h nem kellesz senkinek, panaszkodsz h milyen igazsagtalan az elet de ezen kivul mem teszel semmit
2. Nehez munkaval, szorgalommal es szenvedessel lefogysz, elersz egy idealis alakot es magabiztosan(ami koztudottan vonzo tulajdonsag), eletedet evekkel meghosszabitva elsz boldgan
Tied a dontes
18/L
Tetszik vagy nem, de az embereknek számít a külső. Ha lefogysz, attól még önmagad leszel. Ennyi erővel én meg azon kesereghetnék, hogy a feleségem csak azért szeret, mert borotválkozom, de bezzeg ha szakállam lenne, biztos nem is tetszenék, azaz ő nem is önmagamért szeret...
Nem kizárt, hogy így is tetszel valakinek, de nagy valószínűséggel többeknek jönnél be, ha leadnál pár kilót. Amúgy meg egy szép arcú duci lány is lehet nagyon vonzó.
"Gyumolcsot citromon kivul ne egyel."
Na ezt felejtsd is el! :) Gyümölcsöt bármennyit lehet enni... Ne hallgass az ilyen hülyeségekre.
Amúgy meg egy duci lány is lehet vonzó, igazából semmi más nem számít jobban annál, minthogy legyen önbizalmad!
most erre mit mondjunk, de őszintén??
Túlsúlyos vagy ezt te is tudod, ha javulást vársz e téren az életedben akkor le kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!