Srac-nagykerdes-fiatalabb-mi legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Sulimban az altalanos es agimi egy epuletreszben van.Oktober vegen osszejottem a baratommal(aki ma mar az exem ugyanis csunyan kihasznalt)kozben volt egyszer nyilt ora ahova az altalanos suli 8.osai jottek be angolra.Lattam ott egy nagyon helyes sracot es megkerestem facebookon es bejeloltem.Ramirt es aztan egy ido utan elhivott randira,de mivel baratom volt tudattam vele a dolgot.Azota is ugyanugy beszelgetunk es oda vissza mukodik a szimpatia de ugy erzem hogy ugy nez ram mint barat.Nem is ez a lenyeg hanem az hogy megkerdeztek osztalytarsaim hogy honnan ismerem a sracot hogy mindig koszon nekem...elmondtam nekik stb...kerdeztem tetszik hat mivel teny hogy helyes igent valaszoltam erre lehujjogtak hogy azert a szintet ne adjam le egy 8kosra hogy azert inkabb idosebb fiut keressek...viszont lehet egyenlore baratok vagyunk szerintem a jovoben lehetne valami legalabbis en belemennek egy kapcsolatba vele.Ti mit gondoltok errol???Most komolyan olyan gaz hogy egy evvel fiatalabb nalam??2015. márc. 12. 22:13
1/2 anonim válasza:
Ha jól értem a srác 8.-os te pedig 9.-es vagy. Full természetes, hogy a nagy, felnőtt barátnőid 20-25 éves palikkal akarnak villogni. Én ismertem olyat, akinek több éves kapcsolata volt egy tőle 2 évvel idősebb csajjal 15 évesen. Semmi gáz nincs benne, ha a srác kicsit érettebb a koránál.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen 9.es vagyok.Koszonom szepen a valaszodat :)
2015. márc. 12. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!