Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, egy ilyen lánynál...

Fiúk, egy ilyen lánynál kezdeményeznétek? 17/L

Figyelt kérdés
Kivülről szerintem elég csendesnek és zárkózottnak tűnök,de amúgy a barátaim,ismerőseim körében már elég sokat tudok beszélni,szeretek hülyéskedni is. Külsőleg szerintem normálisan nézek ki,de nem vagyok egy plázacica típus.

2015. márc. 12. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha macsó, gazdag jópasi volnék, akkor igen, de így nem volna értelme. Pedig az ilyen lányok a leg ideálisabbak egy komoly kapcsolathoz. DE tényleg. Egy kis szeretettel, törődésel és kedveséggel szinte egy életre meg lehet hódítani egy ilyen lányt. Nem gond ha csendes és zárkózott vagy, így sokkal kisebb az esély rá hogy feltűnsz más fickóknak is, akik aztán megpróbálnak elcsábítani. A nagyszájú nők, ugy is csak hangemberek. Az pedig bónusz, ha szeretsz hülyéskedni:)
2015. márc. 13. 04:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen ha írsz
2015. márc. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!