Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan hobbid, mániád,...

Van olyan hobbid, mániád, ismertetőjeled ami miatt más vagy mint a többi ember, és érdemes veled ismerkedni?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Grafikusnak készülök, nincs nap, hogy ne rajzolással foglalkoznék. Olvasok, és mellette történeteket is írok, ebből adódóan, pedig fórumon szerepjátékozom is. Teljes mértékben felizgat két férfi együttléte, eléggé imponálnak, így természetesen az írásaim / játékaim is minderről szólnak.

Szeretem a művészeteket, erről tanulni, fejleszteni magamat.

Japánt egy csodavilágnak látom, ámbár nem vágyom rá, hogy ott éljek, - még is, szeretem a kultúrájukat, az animéket, a mangákat, a szokásaikat, stbstbstb.

Pánszexuális vagyok, voltam férfival, és voltam nővel is. ( Utóbbihoz jobban húz szívem - lelkem. )

20L

2015. márc. 12. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Van bizony!
2015. márc. 12. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Verszenyszinten Rubik kockázom, kb 20 másodperc alatt rakom ki... Viszont nem ismerkedek :P
2015. márc. 12. 20:20
 14/14 anonim válasza:
Van, a lovaglás. Verseny szinten űzöm (trail, reining). Egész évben edzek és utazok főképp Európán belül, de időnként hónapokat töltök az USA-ban vagy Kanadában. Így nehéz ismerkedni. Nincs is senkim jó ideje. Néha hiányzik, de ez az életem és semmiért/senkiért nem adnám fel.
2015. márc. 13. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!