Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti, akik egyedül vagytok,...

Ti, akik egyedül vagytok, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Qrvázok, úgyhogy könnyen.

Olyan csajokat kapok meg kevesebb anyagi ráfordítással, amilyenek szóba nem állnának velem egy szórakozóhelyen. Kevesebbet költök, mintha ide-oda meghívnám, ezt-azt megvennék nekik, mire végre eljutotk velük az ágyig, ahol nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Jaj ne fogd meg a cicim, fúj én nem kapom be a farkad, én nem nyelem le, stb, stb, stb. Nincs féltékenység, ha 2 hét múlva másik csajt dugtam meg, nincs számonkérés, hogy hol voltam az este, vagy mire ment el annyi pénz, minek vettem ezt vagy azt......

2015. márc. 12. 16:04
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
szarul, és nem is büszkén
2015. márc. 12. 16:08
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Én most egész jól. Volt már több barátnőm is és másfél éve semmi. De valahogy nem hiányzik, hogy legyen egy csaj, aki nyafog folyamatosan valami szarért. A nyugalmam fontosabb.
2015. márc. 12. 16:09
 14/20 anonim ***** válasza:
10 hónapja vagyok egyedül, és tök jól vagyok. Most csak magamra koncentrálok, elkezdtem sportolni. Tiszta jó, nem mondom hogy néha nem hiányzik a testiség, de komoly kapcsolatot most még nem szeretnék. 26/N
2015. márc. 12. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm, jól. Sajnos vannak ennél nagyobb gondjaim is...
2015. márc. 12. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Baromi jól! Nincsenek kötöttségek, nem kell alkalmazkodni senkihez, nem kell elviselni senki hülyeségeit, féltékenykedéseit, idióta húzásait. Még csak az kéne, hogy valami nő a hátamra nőjön púpnak.

#11-esnek meg igaza van, lehet én is elkezdek prostikhoz járni, ha már annyira elviselhetetlenül fog gyötörni a pinаhiányban. Úgyis jön a nyár, ideje egy kicsit szétnézni a prostik között. Sokkal jobban kijövök így anyagilag, mintha egy nő folyamatosan a nyakamon lógna, ráadásul kiidegelne a fаszságaival, amire én rohadtul nem vagyok vevő.

2015. márc. 12. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Jav.: pinаhiány*
2015. márc. 12. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
11%

1,5 éve vagyok egyedül. Eleinte rossz volt újra egyedül, próbáltam is tenni ellene, volt akit leszólítottam, volt olyan lány aki engem szólított. De nem lett semmi komoly sem ezekből, így inkább arra koncentráltam, hogy amíg nincs senkim, addig pénzügyileg helyretegyem magam. De már kezd újra előtörni belőlem a szeretethiány, rossz, hogy nincs kivel beszélgetni, egyedül kell ébredni és feküdni. De majd talán a jó idővel együtt jön egy társ is. :)

28F

2015. márc. 12. 16:36
 19/20 anonim ***** válasza:

5 éve vagyok egyedül. Viszonylag megvagyok, már megszoktam köszi :D

25/F

2015. márc. 12. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Remekül! ;)
2015. márc. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!