Ti, akik egyedül vagytok, hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 15:44
2/20 anonim válasza:
Nagyon nehezen, de sajnos túl ocsmány és alacsony vagyok ahhoz, hogy egy nő megszeressen. Sőt még ahhoz is, hogy egyáltalán randira eljöjjön velem :(
4/20 anonim válasza:
Hát nehezen. De sajnos jogos hogy miért vagyok egyedül mert nagyon visszahúzódó és csöndes vagyok + nem értek a nőkhöz.
De ettől függetlenül szar :/
5/20 Marko polo válasza:
Elég szarúl... Valakinek ötlet, hogy lehet felszednem a szomszédomat???
6/20 anonim válasza:
Szar erzes, mert en megprobaltam mar sok mindent h eljojjon velem egy lany v akar jarjunk de semmi
7/20 anonim válasza:
néha jobban néha rosszabbul,pl mikor van egy álmom amiben van barátnőm akkor elhatározom,hogy mostmár ideje lenne tenni valamit,aztán persze pár óra múlva már híre sincs ennek :D
8/20 Marko polo válasza:
Akarom mondani, hogy tudok összejönnni vele
9/20 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan rosszul,de lehet azért mert még nem volt senkim és nem tudom milyen érzés valakivel lenni.
10/20 anonim válasza:
ennyi kapcsolat hiányos embert te jó ég..
nekem 16 évesen nem volt még barátom, nem is vágyok arra, hogy kapcsolatom legyen csak ilyen átlátszó dologból mert 'jajj épp nem kúrogat valaki naponta', szerelem nélkül, inkább arra, hogy legyen egy pasi aki szeret engem és én is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!