Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg furán nézek ki?...

Tényleg furán nézek ki? Értékelnétek?

Figyelt kérdés

A csajok azt mondják, hogy olyan ravasz fejem van, és nem akarnak velem szexet, de szerintem semmi bajom, szerintetek??

[link]

2015. márc. 12. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De ronda az a tapétaszerűség a falon...
2015. márc. 12. 15:00
 12/15 A kérdező kommentje:

#8: nagyon köszönöm, mennyit is beszéltünk meg, h ilyen jót írj rólam?? elfelejtettem, de egy 5 ezret tuti adok, annyit megér :)

#9: gondolom 4/4-re gondolt, amit köszönök neked is. :)

#10: egyrészt az AIDS nem túl jó hatással van az egészségükre, másrészt 445 évet ki éli meg szted rajtam kívül? ajánlom a figyelmedbe a Hegylakó filmet/sorozatot. :)

Attól függ a szemem színe, h kivel volt box előtte. :) Amúgy talán zöld.

#11 az a plafon, és nekem nagyon bejön, szóval engem lehet szidni, de a plafont nem kellene :D

2015. márc. 12. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

hát, az AIDS valóban problémás, de ha már ennyi ideje élsz, igazán kifejleszthetted volna az ellenszerét. vagy esetleg adhatnál az egyik csajnak az elixíredből, hogy ne haljon ki mellőled.

a Hegylakót nem ismerem, sajnálom. zöld? na, az szuper :D

#10-es

2015. márc. 12. 19:36
 14/15 A kérdező kommentje:

ha adnék akkor se élne ilyen hosszú ideig egy átlag halandó, nem gondolod? :)

Hegylakót pedig pótolni, csak egy maradhat, a főcím zenéje pedig csúcsszuper :)

2015. márc. 12. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:

hmmm, akkor úgy gondolod, az a sorsod, hogy egyedül élj hosszú-hosszú éveken keresztül, alkalmi rövid kapcsolatokkal? :D

igenis, pótolom a filmet :)

2015. márc. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!