Tényleg furán nézek ki? Értékelnétek?
A csajok azt mondják, hogy olyan ravasz fejem van, és nem akarnak velem szexet, de szerintem semmi bajom, szerintetek??
#8: nagyon köszönöm, mennyit is beszéltünk meg, h ilyen jót írj rólam?? elfelejtettem, de egy 5 ezret tuti adok, annyit megér :)
#9: gondolom 4/4-re gondolt, amit köszönök neked is. :)
#10: egyrészt az AIDS nem túl jó hatással van az egészségükre, másrészt 445 évet ki éli meg szted rajtam kívül? ajánlom a figyelmedbe a Hegylakó filmet/sorozatot. :)
Attól függ a szemem színe, h kivel volt box előtte. :) Amúgy talán zöld.
#11 az a plafon, és nekem nagyon bejön, szóval engem lehet szidni, de a plafont nem kellene :D
hát, az AIDS valóban problémás, de ha már ennyi ideje élsz, igazán kifejleszthetted volna az ellenszerét. vagy esetleg adhatnál az egyik csajnak az elixíredből, hogy ne haljon ki mellőled.
a Hegylakót nem ismerem, sajnálom. zöld? na, az szuper :D
#10-es
ha adnék akkor se élne ilyen hosszú ideig egy átlag halandó, nem gondolod? :)
Hegylakót pedig pótolni, csak egy maradhat, a főcím zenéje pedig csúcsszuper :)
hmmm, akkor úgy gondolod, az a sorsod, hogy egyedül élj hosszú-hosszú éveken keresztül, alkalmi rövid kapcsolatokkal? :D
igenis, pótolom a filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!