Tomi (Ryen) kérdése:
Miért néznek rám furán az ismerőseim mert nem azok a nők jönnek be akik ki teszik mindenüket hanem azok akik nyilvános helyen inkább takarják maguk?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 18:14
1/5 anonim válasza:
AZ mondjuk cuki amikor semmi nincs rajta csak a két saját keze :D
Akár ENF jelleggel is.
3/5 anonim válasza:
Speciel én is az olyan nőket szeretem akik szolidabbak, de csak ,ha komolyabban érdekelnek. Ha csak alkalmira kell ,akkor örülök ,hogy látom a lényeget.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem volt soha alkalmi kapcsolatom és nem is izgat. Nem azt mondtam hogy csak az arca legyen ki csak hogy ne logjon ki a segge a szoknya alol meg a melle ne forduljon ki :D
2015. jan. 17. 18:38
5/5 mariannmoo válasza:
nyilván azok a csajok akik kirakják mindenüket,azok tisztában vannak vele hogy a férfiak csak akciora fogják használni öket.ill. remélem tisztában vannak vele. bármelyik férfit meg lehet kérdezni. az én pasijaim sem szerették ha pl.erősebben vagyok kikenve mert már az is lotyossá tett. szoval aki csinos,nem közönséges az talál komoly kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!