Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan csaj akinek ideálja...

Van olyan csaj akinek ideálja legalább a közelében van ennek a rémálomnak?

Figyelt kérdés

Magasság: 189 cm, Súly: 110 kg

Sötétbarna haj, sötétbarna szem, nagy orr, a fehértől sárgásabb fogak, kicsit asszimetrikusak. Csúf szemüveg.

Kövérebb alkat, hasra hízom ezért az arcom nem kövér, csak a törzsem.

Minden más is tragikusan rossz. Eh mindegy.

Csak kíváncsi vagyok.

2015. márc. 11. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire rosszul vagy magadtól, akkor fogyj le (...hordj kontaktlencsét, fehéríttesd ki a fogad, műttesd meg az orrod, stb.)
2015. márc. 11. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Súlyból lehet faragni, létezik fogszabályzó és a szemüveget is le lehet cserélni. De azt hiszem, itt a legnagyobb gond a hozzáállással van...
2015. márc. 11. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
A hozzáállásod és az igénytelenséged a visszataszító. A testünk pont azon kevés dolgok egyike, aminek kinézetét tudjuk befolyásolni. Csak kő kemény munka kérdése, amihez neked nyilván nem fűlik a fogad. Így viszont, hogy semmit nem teszel érte, ne siránkozz, mert megérdemled a sorsod.
2015. márc. 11. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Energia befektetést Megéri a változás...

sok sikert hozzá, kitartást és pozitív változást ;)

2015. márc. 11. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha jó a humorod, barátkozós vagy, simán jó lehetsz. Nekem tetszenek a duci fiúk is. És zsánerem a nagy orr. A fogaiddal kezdhetnél valamit, hogy ápoltabb légy, esetleg egy új szemüveg. Meg mozogj valamit, amit szeretsz, ne azért, hogy fogyj, elsősorban a magabiztosságért.

:)

2015. márc. 11. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb. 15 kg-ot kellene ledobnod. Én 35-től szabadultam meg tavaly. Függetlenül ettől továbbra sem kellek egy csajnak sem, mert az arcom ronda és alacsony is vagyok (ezeken nem lehet változtatni). Te legalább magas vagy.
2015. márc. 11. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!