Van olyan csaj akinek ideálja legalább a közelében van ennek a rémálomnak?
Figyelt kérdés
Magasság: 189 cm, Súly: 110 kg
Sötétbarna haj, sötétbarna szem, nagy orr, a fehértől sárgásabb fogak, kicsit asszimetrikusak. Csúf szemüveg.
Kövérebb alkat, hasra hízom ezért az arcom nem kövér, csak a törzsem.
Minden más is tragikusan rossz. Eh mindegy.
Csak kíváncsi vagyok.
2015. márc. 11. 23:20
1/6 anonim válasza:
ha ennyire rosszul vagy magadtól, akkor fogyj le (...hordj kontaktlencsét, fehéríttesd ki a fogad, műttesd meg az orrod, stb.)
2/6 anonim válasza:
Súlyból lehet faragni, létezik fogszabályzó és a szemüveget is le lehet cserélni. De azt hiszem, itt a legnagyobb gond a hozzáállással van...
3/6 anonim válasza:
A hozzáállásod és az igénytelenséged a visszataszító. A testünk pont azon kevés dolgok egyike, aminek kinézetét tudjuk befolyásolni. Csak kő kemény munka kérdése, amihez neked nyilván nem fűlik a fogad. Így viszont, hogy semmit nem teszel érte, ne siránkozz, mert megérdemled a sorsod.
4/6 anonim válasza:
Energia befektetést Megéri a változás...
sok sikert hozzá, kitartást és pozitív változást ;)
5/6 anonim válasza:
Ha jó a humorod, barátkozós vagy, simán jó lehetsz. Nekem tetszenek a duci fiúk is. És zsánerem a nagy orr. A fogaiddal kezdhetnél valamit, hogy ápoltabb légy, esetleg egy új szemüveg. Meg mozogj valamit, amit szeretsz, ne azért, hogy fogyj, elsősorban a magabiztosságért.
:)
6/6 anonim válasza:
Kb. 15 kg-ot kellene ledobnod. Én 35-től szabadultam meg tavaly. Függetlenül ettől továbbra sem kellek egy csajnak sem, mert az arcom ronda és alacsony is vagyok (ezeken nem lehet változtatni). Te legalább magas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!