Ez mennyire elfogadható? 25N és 19F Vélemények?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 21:19
2/10 anonim válasza:
A srác menő. :D Jártam már én is ugyanígy.
5/10 A kérdező kommentje:
Mit tudok? :D Én vagyok a srác.
2015. márc. 11. 21:29
6/10 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ugyan nem tudom kiről van szó, de az ilyen gyerekeknek bevernék egyet, mert teljesen ellent mond a normáknak, másik az én generációmból nyúlod le a csajokat. Semmi extrát nem tudsz a csajnak nyújtani, odaálltál valami szöveggel kategória vagy te is. Ilyen alakoknak mint te ajánlok egy verset: https://www.youtube.com/watch?v=8kzxPrN5bag
7/10 A kérdező kommentje:
Még nem jött össze... Szép nagyon, csak nem könnyű eset. Én meg picit félek is. A tini csajok mások. Egyszerűbbek.
2015. márc. 11. 21:39
8/10 anonim válasza:
Talán azért nem jön össze, mert te is egyszerű vagy, nekem pont, hogy az idősebb korosztály jön össze könnyebben, de ha azt írod, hogy a tini p|csák neked egyszerűbbek akkor azon a szinten vagy szellemileg...
9/10 anonim válasza:
Nos azt nem tudom, hogy te mit tudsz de azt szeretném megtudni.:) Neked egyszerűek a "tini csajok" 19 éves létedre, nekem lehetetlen bármely korosztály 22 éves létemre. Már nem tudom mit hol rontok el...
10/10 anonim válasza:
Pedofil a nő! A srácnak meg anya komplexusa van!
Az ilyen kapcsolatok nem szoktak sokáig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!