Vélemények, illetve tetszem neki?
Egy ideje körülbelül 1hónapja tetszik nekem egy férfi!
Boltban dolgozom és kb heti 2-3 alkalommal be jön mert a környéken lakik.
A főnököm fiával beszélgettem aki picit jóba van vele, és mondtam hogy ő tetszik nekem, de meg kértem rá hogy semmiképpen se legyen kedves pletykálkodni, persze ez nem jött össze mert a főnökömnek és a testvérének is elmondta. Viszont a srác aki tetszik nekem Ő
Eddig is mosolygott rám mikor bejött és ma is amikor ma láttam, viszooont ilyen még nem volt, több apróka mondatot is váltottunk.vigyázzak a kezemre, nem kötekedik mert jól áll a kezembe a kés, mikor kérdeztem hogy mást kér-e mondta gondolkodik, vagy úgy tesz, sok mindent elfelejt és otthon jut eszébe mit nem vett, mondtam vissza kell jönni, bár meg is tette ma és oda is szólt hogy: látod vissza jöttem.
Aztán még egyszer bejött a boltba, mondta hogy régen látott, meg siet mert megy dolgozni.
Nem tudom ennyit még nem beszéltünk, lehet a főnököm fia mondott neki valamit?? Vagy esetleg észrevette hogy tetszik nekem?? Ha meglátom teljesen megrándul a gyomrom, zavarba jövök, és tuti hogy vörösödésig pirulok mert ha csak róla beszélek pl kolléganőmnek már akkor elvörösödöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!